Office 365

Vertrouwde Office-toepassingen op uw favoriete apparaten

Office 365: geen vaste werkplek, toch verbonden

Brisk ICT is leverancier van Office 365. Met Office 365 werk je vanaf vrijwel elke locatie met de vertrouwde Office-toepassingen op je favoriete apparaten: pc’s, Macs en bepaalde mobiele apparaten. Daarmee werk je gemakkelijk samen met collega’s, partners en klanten, met documenten die altijd up-to-date en vanaf bijna elke locatie toegankelijk zijn. Daarnaast wordt er een back-up gemaakt van Exchange Online, maar ook bestanden. De standaard retentie van de back-up is 30 dagen, de beheerder kan terug tot 60 dagen.

Office 365 implementeren

Er zijn diverse abonnementen beschikbaar voor Office 365. Afhankelijk van het aantal gebruikers en de toepassingen die u nodig heeft verschillen deze abonnementen. Brisk ICT kan u adviseren in de juiste keuze voor een abonnement en helpen bij het opzetten van uw Office 365 omgeving.

Bent u op zoek naar een complete ICT-werkplek en –infrastructuur oplossing? Dan kunnen wij u ook alles vertellen over Microsoft 365 Modern Desktop.

Wil u meer informatie over Office 365 of over de verschillende abonnementsvormen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop:

Voordelen voor uw werknemers

  • Communiceren en (samen)werken waar en wanneer je maar wilt
  • Toegang tot e-mail, agenda’s en adreslijsten
  • Online weergave en bewerking van Office-documenten

Voordelen voor werkgevers

  • E-mailadressen voor alle werknemers
  • Mailbox van 50 GB per gebruiker via Exchange Online
  • Centrale toegang voor beheer van bedrijfsdocumenten
  • Optie om online te kunnen vergaderen

Waarom Microsoft 365 Modern Desktop?

Met de Microsoft 365 Modern Desktop beschik je over het beste gereedschap (software) om je werk te doen en wordt jouw werkplek plaats-onafhankelijk. Productiviteit en vrijheid dus. Dat terwijl jouw organisatie volledig ‘in control’ blijft. Windows-apparaten (Apple/Android deels ook) worden centraal beheerd en gevoelige gegevens worden beschermd. De Microsoft 365 Modern Desktop is een totaaloplossing en biedt zowel gebruikers als de organisatie veel voordelen.

Door het implementeren van Microsoft 365 Modern Desktop (Microsoft 365) in de organisatie, leg je de basis voor een complete ICT-werkplek en –infrastructuur oplossing. Het past goed in een ICT-omgeving waarbij business/branche-applicaties van de organisatie al in de cloud staan. Microsoft 365 lost daarmee voor elke organisatie een groot deel van de ICT-puzzel op. Microsoft 365 is een veilige omgeving waarmee medewerkers flexibel, op elk tijdstip en op elke locatie, kunnen werken.

Microsoft zelf over Microsoft 365: “Organisaties willen productievere medewerkers en stellen teamwork als belangrijke randvoorwaarde. Daarnaast zouden werknemers op elk tijdstip en locatie moeten kunnen werken. Dit moet uiteraard wel veilig gebeuren.”

Benieuwd wat Brisk ICT voor uw bedrijf kan betekenen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact op via onderstaande knop.

Contact opnemen