Microsoft partner

Oplossingen en advies

Als Microsoft Partner levert Brisk ICT diverse Microsoft oplossingen. Dit betekent dat producten als Microsoft Windows, Microsoft Windows (Small Business) Server, Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint en de vele Office suites deel uitmaken van het totaaladvies wat Brisk ICT u kan geven.

Ook voor het maken van een keuze voor een van de verschillende licentievormen van Microsoft; OEM, OLP en volumelicenties kan Brisk ICT u adviseren. Daarbij kijken we niet alleen naar wat voor uw organisatie de beste oplossing is, maar ook wat voor u de voordeligste optie is.

Werkplekinrichting

Brisk ICT is specialist in het inrichten van uw Microsoft werkplekken, of het nu gaat om computers met Windows 10 of Windows 11, in de cloud met Office 365 of dat u mobiel wilt werken met Windows Phone of Windows Tablet. Daarnaast leveren wij server based werkplekken met Microsoft Remote Desktop Server.

Deze oplossing kan bij u op een eigen server worden geïmplementeerd, maar u kunt er ook ervoor kiezen dit als een dienst af te nemen middels onze online werkplekoplossingen. Brisk ICT zorgt ervoor dat het werkt en bovenal dat het samenwerkt.

Voordelen van onze Microsoft service

Installatie en inrichting

Het installeren en inrichten van een Microsoft product is vaak maatwerk. Daarom kunnen wij ook helpen bij de implementatie van standaard Microsoft producten. Zo zorgen wij ervoor dat uw Microsoft product goed bij uw organisatie en uw processen past en functioneert.

SPLA

Brisk ICT is SPLA partner van Microsoft. SPLA staat voor Service Provider License Agreement. Met deze overeenkomst is Brisk ICT in staat u van dienst te zijn met online werkplekken en/of oplossing waarbij u zelf geen licenties hoeft te kopen, maar deze als het ware gehuurd worden.

Microsoft en Apple integratie

Door onze jarenlange ervaring met zowel Microsoft als Apple systemen weten wij als geen ander wat de mogelijkheden zijn om Apple producten te integreren in uw Microsoft netwerken. Wij zijn product- en platformonafhankelijk. Het betekent dat u op één en hetzelfde adres terecht kunt voor uw complete kantoorautomatisering.