Adobe Reseller

Altijd het Adobe pakket dat bij u past.

Brisk ICT is al jaren leverancier van Adobe producten en Adobe licenties

Voor de creative professional zijn Adobe producten een onmisbaar hulpmiddel in de ontwikkeling van creatieve producties. Of het nou online of offline producties zijn, alleen met het juiste Adobe pakket komt een creatief concept uiteindelijk tot een fantastisch eindresultaat. Als Adobe reseller is Brisk ICT leverancier van Adobe Creative Cloud en Adobe Acrobat pro XI.

Alles wat u nodig hebt om te maken wat u wilt.

Met Adobe® Creative Cloud™ krijgt u met een eenvoudig maandelijks lidmaatschap toegang tot de volledige set creatieve desktoptoepassingen van Adobe, plus nieuwe functies en upgrades zodra ze beschikbaar zijn.

U beschikt over een dashboard voor uw hele creatieve wereld, waarmee u uw ideeën, bestanden, lettertypen, instellingen, meldingen, desktoptoepassingen en teamleden kunt synchroniseren. Met een handig menu hebt u toegang tot alle beschikbare toepassingen, bestanden, fonts en showcases. Wilt u een extra toepassing installeren? Met één druk op de knop installeert u de nieuwste versie van de toepassing direct op uw systeem.

Kenmerken van onze Adobe service

Cloudopslag

20 GB cloudopslag voor individuele gebruikers; 100 GB met Creative Cloud voor teams. Werk met bestanden op kantoor, thuis of op uw tablet. Deel eenvoudig uw concepten met opdrachtgevers of collega’s.

Training en ondersteuning van experts

Verfijn uw vaardigheden en leer nieuwe gereedschappen met behulp van een steeds groter wordende bibliotheek met exclusieve lesvideo’s van experts van Adobe en toonaangevende partnerbedrijven.

Nieuwe functies

Met Creative Cloud hebt u altijd toegang tot nieuwe producten en functies zodra ze beschikbaar zijn. Sinds de introductie van Creative Cloud zijn al meer dan 500 nieuwe functies geïntroduceerd.