Apple Authorized Reseller

Oplossingen en service

De plek waar product, oplossing en service samenkomen

Met Brisk ICT beschikken klanten over een ICT-dienstverlener die dingen niet moeilijker maakt dan nodig is en op basis van jarenlange ervaring begrijpt wat er speelt in het ICT-landschap. Brisk ICT gaat niet uit van wat technisch kan, maar van wat past bij de organisatie van klanten.

Cross-platform

Belangrijk pluspunt is dat wij behalve Apple Authorised Reseller ook Microsoft Partner zijn. Dankzij onze crossplatformexpertise (Windows/Mac) kunnen we onze klanten snel en professioneel complete automatiseringsoplossingen bieden met een optimale afstemming van middelen, prestaties en budget. Op deze plek komen producten , oplossingen en services bij elkaar.

Als enige zakelijke Apple Authorized Reseller van het Noorden en voorloper op circulaire ICT biedt Brisk ICT de complete levenscycle van Apple devices van MacBooks, iMacs, iPads en iPhones.

Voordelen van onze Apple service

Flexibele upgradecycli

Apple Financial Services biedt oplossingen die aansluiten bij wat u nu voor uw bedrijf nodig hebt en waarbij de opties voor de toekomst open blijven. Dankzij de klantvriendelijke opties aan het einde van de periode hebt u alles zelf in de hand.

Duidelijke overeenkomst

Met Apple Financial Services beschikt u over de technologie om uw bedrijf te runnen en een ervaring die moeiteloos, flexibel en vriendelijk is.

Innovatieve betalingsstructuren

Apple producten worden gemaakt om lang mee te gaan. De restwaarde van Apple producten wordt op voorhand meegerekend, waardoor het totale kostenplaatje aantrekkelijk is en de kosten laag blijven.

Wat onze klanten zeggen

Onderscheidend aan Brisk ICT is hun kennis van het Apple-platform

Bert van der Veen

intern ICT-adviseur, Drents archief

Brisk ICT ontzorgt ons volledig voor alle devices op het Mac-platform.

Peter Penninga

Teamleider operations ICT-beheer, NDC Mediagroep