Microsoft 365

Productiviteit en vrijheid.

Microsoft 365 voor uw organisatie

Met de Microsoft 365 Modern Desktop beschik je over het beste gereedschap (software) om je werk te doen en wordt je werkplek plaats-onafhankelijk. Productiviteit en vrijheid dus. Dat terwijl je organisatie volledig ‘in control’ blijft. Windows-apparaten (Apple/Android deels ook) worden centraal beheerd en gevoelige gegevens worden beschermd. De Microsoft 365 Modern Desktop is een totaaloplossing en biedt zowel gebruikers als de organisatie veel voordelen.

Microsoft 365 implementeren

Door het implementeren van Microsoft 365 Modern Desktop (Microsoft 365) in de organisatie, legt u de basis voor een complete ICT-werkplek en –infrastructuur oplossing. Het past goed in een ICT-omgeving waarbij business/branche-applicaties van de organisatie al in de cloud staan. Microsoft 365 lost daarmee voor elke organisatie een groot deel van de ICT-puzzel op. Microsoft 365 is een veilige omgeving waarmee medewerkers flexibel, op elk tijdstip en op elke locatie, kunnen werken.

Microsoft 365 is een alles-in-een-oplossing, bestaande uit een slimme integratie van onderstaande bestaande Microsoft-producten.

Office 365

‘Het beste gereedschap’ voor het verbeteren van de productiviteit van medewerkers met programma’s en online services zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook met Exchange Online, OneDrive, Teams, Planner en SharePoint.

Windows 10 Enterprise/ -Business

‘Een plaats-onafhankelijke werkplek’ geoptimaliseerd voor cloud-baseerde en mobiele omgevingen. Deze Windows-upgrade biedt onder andere aanvullende beveiligingsvoorzieningen, Enterprise State Roaming, Defender en AutoPilot.

Enterprise Mobility + Security (EMS)

‘In control zijn’ zodat identiteiten, apparaten (Windows, Apple en Android) en gevoelige gegevens binnen de organisatie worden beheerd en beschermd. EMS bevat Microsoft-toepassingen zoals Azure Active Directory en Mobile Device Management (MDM)/Intune. 

Microsoft 365 biedt een complete cloud-gebaseerde ICT-werkplek en -infrastructuur. Eigen server(s) zijn daardoor niet meer nodig of worden overbodig, dat betekent lagere infrastructuurinvesteringen. Met Microsoft 365 worden medewerkers productiever, zijn bedrijfsgegevens goed beschermd en heeft de organisatie grip op ICT-kosten.

Benieuwd wat Brisk ICT voor uw bedrijf kan betekenen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact op via onderstaande knop.

Contact opnemen