Microsoft 365

Microsoft 365

 

Met de Microsoft 365 Modern Desktop beschikt u over het beste gereedschap (software) om u werk te doen en wordt uw werkplek plaats-onafhankelijk. Productiviteit en vrijheid dus. Dat terwijl uw organisatie volledig ‘in control’ blijft. Windows-apparaten (Apple/Android deels ook) worden centraal beheerd en gevoelige gegevens worden beschermd. De Microsoft 365 Modern Desktop is een totaaloplossing en biedt zowel gebruikers als de organisatie veel voordelen.

Microsoft 365 implementeren

Door het implementeren van Microsoft 365 Modern Desktop (Microsoft 365) in de organisatie, legt u de basis voor een complete ICT-werkplek en –infrastructuur oplossing. Het past goed in een ICT-omgeving waarbij business/branche-applicaties van de organisatie al in de cloud staan. Microsoft 365 lost daarmee voor elke organisatie een groot deel van de ICT-puzzel op. Microsoft 365 is een veilige omgeving waarmee medewerkers flexibel, op elk tijdstip en op elke locatie, kunnen werken.

Alles-in-een-oplossing

Microsoft 365 is een alles-in-een-oplossing, bestaande uit een slimme integratie van bestaande Microsoft-producten:

Office 365: ‘het beste gereedschap’ voor het verbeteren van de productiviteit van medewerkers met programma’s en online services zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook met Exchange Online, OneDrive, Teams, Planner en SharePoint.

Windows 10 Enterprise/ -Business: ‘een plaats-onafhankelijke werkplek’ geoptimaliseerd voor cloud-baseerde en mobiele omgevingen. Deze Windows-upgrade biedt onder andere aanvullende beveiligingsvoorzieningen, Enterprise State Roaming, Defender en AutoPilot.

Enterprise Mobility + Security (EMS): ‘in control zijn’ zodat identiteiten, apparaten (Windows, Apple en Android) en gevoelige gegevens binnen de organisatie worden beheerd en beschermd. EMS bevat Microsoft-toepassingen zoals Azure Active Directory en Mobile Device Management (MDM)/Intune. 

M365

 

Microsoft 365 biedt een complete cloud-gebaseerde ICT-werkplek en -infrastructuur. Eigen server(s) zijn daardoor niet meer nodig of worden overbodig, dat betekent lagere infrastructuurinvesteringen. Met Microsoft 365 worden medewerkers productiever, zijn bedrijfsgegevens goed beschermd en heeft de organisatie grip op ICT-kosten.

Managed Microsoft 365 Modern Desktop’

Elke organisatie is anders. Brisk ICT geeft advies op basis van de bestaande situatie en de wensen/eisen die er zijn voor een ICT-omgeving. Om organisaties volledig te ontzorgen levert Brisk ICT de ‘Managed Microsoft 365 Modern Desktop’. Hierbij wordt alles dat nodig is voor de ICT-werkplek en -infrastructuur van de organisatie geleverd en beheerd door Brisk ICT. Denk hierbij aan eindgebruikershelpdesk, het beheer van fysieke werkplekken, lokale infrastructuur, Microsoft 365 platform, maken van Office 365 databack-up en meer!

Wilt u dit ook voor uw organisatie? Of alleen goed advies bij het kiezen van het juiste Microsoft 365-abonnement? Neem contact met ons op.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+