Ondersteuning

Ondersteuning in optima forma

Ondersteuning

Ondersteuning in optima forma

Ondersteuning

Ondersteuning in optima forma

Ik wil contact

Je bedrijfsautomatisering rendeert alleen als alles (samen)werkt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het in de dagelijkse praktijk vaak niet. Omdat ‘het werk’ voor gaat, worden kleine problemen en storingen vaak niet direct onderkend. Brisk ICT helpt dit te voorkomen. We zorgen ervoor dat je medewerkers ongestoord kunnen doorwerken. Met goede ondersteuning en beheer op afstand of op locatie. Pro-actief, efficiënt en snel.

3

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Ja, ik wil contact voor een offerte

Waarschuwing voor alle organisaties die Windows 10 gebruiken

Waarschuwing voor alle organisaties die Windows 10 gebruiken

In oktober 2025 stopt Microsoft met het bijhouden van Windows 10. Er komen geen updates meer. Wil je veilig blijven werken, dan stap je dus over naar Windows 11. Upgrades naar Windows 11 vanaf Windows 10 zijn gratis, maar niet iedere pc of laptop is daarvoor geschikt. Controleer het nu, zodat je de aanschaf van nieuwe apparatuur nog mee kunt nemen in je begroting voor 2025.

Vanaf oktober 2025 is Windows 10 een veiligheidsrisico

Als iets nog goed bevalt, is het zonde om het te vervangen. Dat geldt ook voor Windows 10. Zijn opvolger is al drie jaar op de markt, maar tot nu toe zijn nog heel veel mensen niet overgestapt. Dat hoeft ook niet, want Microsoft levert immers nog steeds beveiligingsupdates! Maar... op 14 oktober 2025 zet het bedrijf een streep onder die ondersteuning. Vanaf dat moment is het gebruiken van Windows 10 dus een veiligheidsrisico.

Let op: niet elk apparaat is geschikt voor Windows 11

Dat betekent dus: overstappen naar Windows 11. Maar je kunt daarbij voor een onaangename verrassing komen te staan. Niet alle pc’s en laptops zijn namelijk geschikt voor het nieuwe besturingssysteem. Je kunt je apparaten nu op geschiktheid controleren, eventueel is daar een handig softwaretooltje voor beschikbaar. Zo weet je tijdig of je ze moet vervangen.

Voorkom onverwachte kosten

Kan mijn pc of laptop niet gewoon aangepast worden dan? Helaas: Windows 11 vraagt om een speciale beveiligingschip én om een processor met een bepaalde rekenkracht. Laten dat nu net onderdelen zijn die niet vervangen kunnen worden. Dus, inderdaad: de hele machine moet plaatsmaken voor een nieuwe. Vandaar dat we het nu onder je aandacht brengen, dan zit je straks niet met onverwachte kosten.

Ga er nu vast mee aan de slag

Wat je te doen staat: controleer of je computer geschikt is voor Windows 11. Dat moet je bij ieder apparaat doen. Je technisch consultant kan uiteraard ook je laptops en pc’s voor je nalopen. Geschikt? Zorg dan dat je vóór oktober 2025 het nieuwe besturingssysteem op orde hebt met de gratis upgrades naar Windows 11.

Neem alle kosten op in je begroting 

De upgrade van Windows 10 naar 11 die Microsoft aanbiedt is gratis. Zijn er apparaten die vervangen moeten worden? Overleg dan met je technisch consultant van Brisk ICT over de aanschaf van de nodige nieuwe laptops/pc’s. Vergeet niet om ook een inschatting te vragen hoeveel tijd het gaat kosten om de apparatuur bedrijfsklaar op te leveren. 

Check of alles blijft samenwerken

Heb je speciale software draaien op Windows 10? Heb je een client-server omgeving in de lucht of ben je afhankelijk van bepaalde hardware, zoals printers, en weet je niet zeker of die ook met een volgende Windowsversie samenwerken? Vraag dan voordat je overstapt aan je technisch consultant of alles compatibel is met Windows 11. Dan draait je bedrijf ook na de upgrade lekker verder.

Maak een upgradeplan met Brisk ICT

Denk je na het lezen van al die stappen: maar daar heb ik toch Brisk ICT voor? Klopt! We nemen je met plezier alle gedoe uit handen. Wij zorgen dat alles samen blijft werken, zodat jij je kan blijven concentreren op je business. Neem nu contact op met Brisk ICT voor een upgradeplan. [...]

Brisk ICT geeft meer kleur aan jouw kantoorautomatisering

Jouw computer zegt ‘nee’. Hoe fijn is het dan als je snel wordt geholpen. Je kunt weer verder…

Waarschijnlijk herken je bovenstaand voorbeeld. Maar er komt tegenwoordig heel wat kijken bij zorgeloos werken. Ict-dienstverlening omvat veel meer dan alleen hardware en software. Het gaat ook om perfecte ondersteuning en beheer op afstand of op locatie. En natuurlijk heeft informatiebeveiliging de hoogste prioriteit. Kantoorautomatisering verandert en Brisk ICT verandert mee. Je ziet dat bijvoorbeeld op onze vernieuwde website. Voorheen met één groen led-bolletje, dat werkplekautomatisering symboliseerde. Nu met twee extra bolletjes voor cyberveiligheid en beheer & ondersteuning. Hieronder lichten we de drie ict-pijlers kort toe.    

Werkplekautomatisering: de sleutel tot efficiëntie

Met het digitaliseren van werkprocessen valt veel winst te behalen. Je wilt de ict-werkplekken van je medewerkers daarom zo goed mogelijk faciliteren. Daarbij gaat het om laptops, pc’s, tablets, smartphones, kantoorapplicaties, internettelefonie, netwerken en de cloud. Brisk ICT biedt complete ict-oplossingen passend bij jouw wensen en mogelijkheden. We beschikken over jarenlange ervaring en bewezen deskundigheid met zowel Apple als Microsoft, lokaal, hybride en in de cloud.  

Cyberveiligheid: het fundament van moderne ict

Veiligheid is een absolute prioriteit geworden, in een tijd waarin cyberdreigingen voortdurend een andere gedaante aannemen. Als Brisk ICT zorgen we dat al jouw kritische bedrijfsapplicaties en data veilig zijn, zowel in de cloud als op locatie. Verder beschermen we je bedrijfsnetwerk tegen malware, hacking en phishing. Dat doen we met behulp van state-of-the-art toegangsbeveiliging. Daarnaast beschermen we bedrijfsdata met betrouwbare back-upoplossingen. Ook adviseren we jouw organisatie en medewerkers op het gebied van security awareness.  

Beheer & ondersteuning: de ruggengraat voor betrouwbare ict

Jouw bedrijfsautomatisering rendeert alleen als alles (samen)werkt. Gebruikers efficiënt en snel toegang geven tot ict-systemen regelen wij met geautomatiseerde uitrol van apparaten. We zorgen er bovendien voor dat je medewerkers ongestoord kunnen doorwerken. Met goede helpdesk-ondersteuning, back-up herstelservice en beheer op afstand of bij jou op locatie.  

Kan jouw organisatie ook wel wat meer kleur gebruiken?

Goede werkplekken, beveiliging en ondersteuning zijn onmisbaar voor de continuïteit van jouw organisatie. Brisk ICT biedt toekomstgericht ict-dienstverlening. Zodat jouw medewerkers productief, veilig en plezierig kunnen blijven doorwerken. Vandaag en morgen. Jouw persoonlijke technisch consultant of accountmanager bij Brisk ICT adviseert je graag. Kijk op www.brisk-ict.nl om meer te weten te komen over onze diensten en oplossingen. Of stuur nu meteen een berichtje. [...]

Adobe CC: jij de creativiteit, wij het gedoe

Adobe Creative Cloud (Adobe CC)  is voor veel creatievelingen een onmisbaar programma. Wil je gebruikmaken van dit powerhouse voor jezelf of je medewerkers, maar zonder het gedoe van licentiebeheer? En wil je met je vragen over de installatie snel terecht kunnen bij een Nederlandstalige partner waar je bovendien gewoon een mens aan de telefoon krijgt? Dan ben je bij Brisk ICT aan het juiste adres.  

Standaardgereedschap voor creatievelingen

Als je als professional werkt met fotografie, grafisch ontwerp, videobewerking of webontwikkeling, kun je gewoon niet om Adobe heen. Programma’s als Photoshop, InDesign en Premiere Pro zijn al jaren hét standaardgereedschap voor elke creatieveling. Wat je bedenkt kun je ermee doen, en vaak nog veel meer. Bovendien kent iedereen ter wereld Adobe als het bedrijf achter Acrobat voor het maken en bewerken van pdf’s.  

Adobe Creative Cloud

Adobe weet wat creatieve gebruikers nodig hebben. Daarom investeren ze voortdurend in nieuwe features en ontwikkelingen, en zorgen ze voor digitale veiligheid. In 2011 is Adobe overgestapt naar de cloud, die ze Adobe CC (Creative Cloud) noemen. Het grote voordeel van Adobe CC is dat je altijd de laatste versie van de programma’s hebt, dat er een back-up van je werk in de cloud staat en dat je overal kunt werken waar je internet hebt.  

Goed beveiligd

Vroeger kon je, al was dat natuurlijk niet de bedoeling, met wat kunst en vliegwerk nog wel een kopie van Adobe van iemand anders overnemen. Met Adobe CC kan dat niet meer. Iedere gebruiker heeft een eigen licentie nodig en die is zorgvuldig gekoppeld aan je inloggegevens. Dat betekent ook dat je, als je licentie verlopen is, niet meer bij je opgeslagen werk in de cloud kunt. Dat is streng, maar ook wel eerlijk, gezien wat je ervoor terugkrijgt.  

Ingewikkeld

Hoewel Adobe alles goed voor elkaar heeft, kan het inlogproces van Adobe CC soms voor wat hobbels zorgen. Je krijgt dan de melding dat je inlognaam niet bekend is, of je inlognaam al in gebruik. Soms wordt je wachtwoord niet herkend of werken de automatische updates niet. Via fora, YouTube-tutorials en niet te vergeten de online FAQ van Adobe zelf kun je deze installatie- en beheersproblemen vaak zelf wel oplossen. Maar soms lukt het niet, je weet niet wat je verkeerd doet en je kunt wel wat hulp gebruiken.  

Wij het gedoe, jij de creativiteit

Op gedoe zit je niet te wachten, je wilt gewoon dat de installatie van Adobe CC werkt. De meeste klanten van Brisk ICT willen gewoon met Adobe CC kunnen werken. Laat daarom alles wat komt kijken bij het beheer van de accounts en licenties, het instellen van de gebruikers en hun rechten, over aan Brisk ICT. Zo kan jullie creativiteit ongehinderd blijven stromen. Je vaste accountmanager kent jouw bedrijf en helpt je snel.

Geen extra kosten, wel voordelen

Besteed je het abonnement, beheer en onderhoud van je Adobe CC uit aan Brisk ICT, dan kost dat jou niets extra’s. Zijn er problemen die wat meer tijd kosten om aan te pakken, dan rekenen we een supporttarief. De ervaring leert echter, dat we de meeste issues snel voor je kunnen fixen. Profiteer dus van Adobe CC via Brisk! Je krijgt Nederlandstalige hulp bij:
  • Installatie van Adobe CC op je apparaten
  • Verlenging van je licenties
  • Het inrichten van Adobe Admin Console
Brisk ICT heeft de expertise van 30 jaar ervaring met het beheren van Adobe installaties. Dus als je Adobe pakket niet werkt, of je Adobe CC panel functioneert niet, neem dan gerust contact op.  

Iets voor jou?

Heb je interesse, dan kun je bij Brisk ICT terecht voor een jaarabonnement op de hele suite van Adobe CC, voor zowel PC als Mac. Je kunt dan alle programma’s gebruiken (vergeet Adobe Acrobat Pro niet, voor het maken en bewerken van pdf’s). Wij zorgen dat het werkt. [...]