Over Brisk ICT

Alles werkt samen

Als het om ICT gaat, zijn een goede werkplekken, beveiliging en ondersteuning onmisbaar voor de continuïteit van jouw mkb-organisatie in Noord-Nederland. Brisk ICT helpt je daarmee. Met complete en toekomstgerichte ict-oplossingen, Windows- en Mac-expertise, specialistische kennis, betrokken adviseurs en een alerte servicedesk. Zodat jouw medewerkers productief, veilig en plezierig kunnen blijven (door)werken. Vandaag en morgen.

Korte lijnen

Je wilt een storingsvrij systeem van kantooruitautomatisering. Brisk ICT begrijpt dat als geen ander. Vandaar dat we de lijnen graag kort houden. Het betekent dat je de beschikking krijgt over vaste technische consultants. Zij kennen de technische omgeving van jouw organisatie en kunnen als het moet snel schakelen.

Voor wie?

Met een stabiele kern van zo’n 30 professionals zijn we vanuit de stad Groningen actief door heel Noord-Nederland. De portfolio van Brisk ICT sluit naadloos aan bij de ict-behoefte van het middenbedrijf. Daarnaast bieden we ook toegankelijke en betaalbare dienstverlening aan het kleinbedrijf vanaf ongeveer drie medewerkers.

Ontzorgen

Brisk ICT biedt het volledige pakket ict oplossingen:

Hard en software

Leveren, installeren en servicen van apparaten, servers, (mobiele) devices en applicaties. Als full-service-leverancier is Brisk ICT merkonafhankelijk.

Systeembeheer

Verzorgen van het complete ict beheer of ondersteunen van het eigen systeembeheer van organisaties. 

Serviceproviding

Dienstverlenen op het gebied van internet in de vorm van online werkplekken. Oplossingen voor mailverkeer, bestandsuitwisseling en antispam.

Benieuwd hoe Brisk ICT jouw organisatie kan helpen?

Ja, ik wil contact