over Brisk ICT

Brisk ICT biedt beproefde automatiseringsoplossingen in samenspraak met u

Kantoorautomatisering is altijd een middel, geen doel. Het is een middel waarmee medewerkers beter en plezieriger hun werk kunnen doen. En kunnen samenwerken. Met collega’s, klanten en samenwerkingspartners.

Actuele kennis
De ict-middelen binnen uw organisatie moeten dat optimaal faciliteren. Daarvoor nodig zijn up-to-date kennis en een flinke dosis gezond verstand. Informatie- en communicatietechnologie verandert tenslotte voortdurend. Nieuwe systemen, platforms en devices.

Cross-platform
Een optimale afstemming van mensen en middelen. Daar draait het om. Dat vraagt om een ict-dienstverlener die begrijpt wat er speelt. Die dingen niet moeilijker maakt dan strict noodzakelijk. Brisk ICT is zo’n dienstverlener. We beschikken over jarenlange ervaring, brede deskundigheid en cross-platform (Win/Mac) expertise.

Flexibel
De werkwijze van Brisk ICT gaat niet uit van wat technisch allemaal kan. Essentieel is: wat past bij uw medewerkers, hun taken en daarmee bij de doelstelling van uw organisatie? In het verlengde van die visie biedt Brisk ICT beproefde automatiseringsoplossingen. We doen dat vanzelfsprekend altijd in samenspraak met u. Flexibel, pragmatisch en kostenbewust.

Ontzorgen

Brisk ICT biedt het volledige pakket in ict-oplossingen:

  • Hard- & software: leveren, installeren en servicen van apparaten, servers, (mobiele) devices en applicaties. Als full-service-leverancier is Brisk ICT merkonafhankelijk. Daarnaast zijn we Apple Authorised Reseller. Die combinatie is een garantie voor optimale systeemintegratie.
  • Systeembeheer: verzorgen van het complete ict-beheer of ondersteunen van het eigen systeembeheer van organisaties. De omvang en de precieze invulling van het ict-beheer stemmen we zorgvuldig af op de klantwens, de ict-omgeving en het budget.
  • Serviceproviding: dienstverlenen op het gebied van internet en e-mail in de vorm van online werkplekken, online dataopslag, webhosting, oplossingen op het gebied van e-mailverkeer, bestandsuitwisseling en anti-spam.

Korte lijnen
Brisk ICT begrijpt hoe belangrijk een storingsvrij systeem van kantoorautomatisering voor u is. Vandaar dat we houden van korte lijnen. Daarom krijgt u de beschikking over vaste technische consultants. Zij kennen uw ict-omgeving en kunnen als het moet snel schakelen.

Voor wie?
Met een stabiele kern van zo’n 30 professionals zijn we vanuit de stad Groningen actief door heel Noord-Nederland. De portfolio van Brisk ICT sluit naadloos aan bij de ict-behoefte van het middenbedrijf. Daarnaast bieden we ook toegankelijke en betaalbare dienstverlening aan het kleinbedrijf vanaf ongeveer drie medewerkers.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+