Stap vóór 30 mei over naar Adobe Creative Cloud en bespaar tot 40%

Adobe-Creative-Cloud-50x50Adobe Creative Cloud, compleet vernieuwd en altijd recent!

Maakt u gebruik van Adobe producten, stap dan vóór 30 mei 2014 over naar Adobe Creative Cloud en bespaar tot 40% op het lidmaatschap. U ontvangt deze korting niet alleen op het eerste jaar, maar ook op de volgende jaarlijkse verlenging. Zo betaalt u voor het volledige lidmaatschap van Creative Cloud voor teams slechts €39,99 per maand per werkpleklicentie.

Altijd up-to-date en eenvoudig licentiebeheer
Met het nieuwe Adobe Creative Cloud bent u altijd voorzien van de meest recente versie van alle desktop toepassingen van Adobe. In tegenstelling tot CS6 ontvangt u met Creative Cloud direct alle updates en productvernieuwingen. Inmiddels zijn er sinds de introductie al meer dan 500 nieuwe functies toegevoegd. En met een eenvoudig licentiebeheer heeft u volledige controle over de licenties binnen uw organisatie. Zo kunt u gebruikers toevoegen, maar ook overzetten, alles via één lidmaatschapsovereenkomst.

Snel toegang tot bestanden, updates en programma’s
Met een handig menu hebt u toegang tot alle beschikbare apps, bestanden, fonts en showcases. En wilt u een extra app installeren? Met één druk op de knop installeert u de nieuwste versie van de toepassing direct op uw systeem. Ook als er updates van uw geïnstalleerde toepassingen beschikbaar zijn kunt u ze met één klik bijwerken naar de nieuwste versie.

Overstappen
Overstappen is heel eenvoudig. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontvang na uw bestelling de toegang tot uw Adobe Admin Console per e-mail. Vraagt u meerdere licenties aan? Dan kunt u deze vervolgens eenvoudig toewijzen aan uw medewerkers. U kunt ook het formulier invullen.

Benieuwd naar Creative Cloud en licentiemogelijkheden?
Bekijk onderstaande video of vind hier meer informatie.


Brisk ICT is Adobe reseller en adviseert u graag bij uw overstap naar Creative Cloud.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+