Creative Cloud met 3 jaar prijsgarantie

Adobe Creative Cloud voor teams is wederom met een aantrekkelijke korting aan te schaffen. Als u voor 28 augustus 2015 overstapt naar Adobe Creative Cloud betaalt u per gebruiker maar 599 euro voor een jaar in plaats van 840 euro. De eerste maand is daarbij gratis waardoor u in uw eerste jaar 13 maanden gebruik kunt maken van de volledige versie van Creative Cloud.

Prijsgarantie voor 3 jaar
Bestelt u voor 28 augustus 2015, dan krijgt u een prijsgarantie voor 3 jaar. Dit betekent dat u 3 jaar lang gegarandeerd deze aanbiedingsprijs betaalt.

Creative Cloud 2015Altijd up-to-date en eenvoudig licentiebeheer
Met Adobe Creative Cloud bent u altijd voorzien van de meest recente versie van alle desktop toepassingen van Adobe. Met nieuwe, verbonden apps en services beschikt u over alle gereedschappen en assets die u nodig hebt om fantastisch werk te creëren op desktop en mobiele apparaten. En met een eenvoudig licentiebeheer heeft u volledige controle over de licenties binnen uw organisatie. Zo kunt u gebruikers toevoegen, maar ook overzetten, alles via één lidmaatschapsovereenkomst.

Snel toegang tot bestanden, updates en programma’s
Met een handig menu hebt u toegang tot alle beschikbare apps, bestanden, fonts en showcases. En wilt u een extra app installeren? Met één druk op de knop installeert u de nieuwste versie van de toepassing direct op uw systeem. Ook als er updates van uw geïnstalleerde toepassingen beschikbaar zijn kunt u ze met één klik bijwerken naar de nieuwste versie.

Overstappen
Overstappen is heel eenvoudig. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontvang na uw bestelling de toegang tot uw Adobe Admin Console per e-mail. Vraagt u meerdere licenties aan? Dan kunt u deze vervolgens eenvoudig toewijzen aan uw medewerkers.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+