Adobe CC: jij de creativiteit, wij het gedoe

Adobe Creative Cloud (Adobe CC)  is voor veel creatievelingen een onmisbaar programma. Wil je gebruikmaken van dit powerhouse voor jezelf of je medewerkers, maar zonder het gedoe van licentiebeheer? En wil je met je vragen over de installatie snel terecht kunnen bij een Nederlandstalige partner waar je bovendien gewoon een mens aan de telefoon krijgt? Dan ben je bij Brisk ICT aan het juiste adres.

 

Standaardgereedschap voor creatievelingen

Als je als professional werkt met fotografie, grafisch ontwerp, videobewerking of webontwikkeling, kun je gewoon niet om Adobe heen. Programma’s als Photoshop, InDesign en Premiere Pro zijn al jaren hét standaardgereedschap voor elke creatieveling. Wat je bedenkt kun je ermee doen, en vaak nog veel meer. Bovendien kent iedereen ter wereld Adobe als het bedrijf achter Acrobat voor het maken en bewerken van pdf’s.

 

Adobe Creative Cloud

Adobe weet wat creatieve gebruikers nodig hebben. Daarom investeren ze voortdurend in nieuwe features en ontwikkelingen, en zorgen ze voor digitale veiligheid. In 2011 is Adobe overgestapt naar de cloud, die ze Adobe CC (Creative Cloud) noemen. Het grote voordeel van Adobe CC is dat je altijd de laatste versie van de programma’s hebt, dat er een back-up van je werk in de cloud staat en dat je overal kunt werken waar je internet hebt.

 

Goed beveiligd

Vroeger kon je, al was dat natuurlijk niet de bedoeling, met wat kunst en vliegwerk nog wel een kopie van Adobe van iemand anders overnemen. Met Adobe CC kan dat niet meer. Iedere gebruiker heeft een eigen licentie nodig en die is zorgvuldig gekoppeld aan je inloggegevens. Dat betekent ook dat je, als je licentie verlopen is, niet meer bij je opgeslagen werk in de cloud kunt. Dat is streng, maar ook wel eerlijk, gezien wat je ervoor terugkrijgt.

 

Ingewikkeld

Hoewel Adobe alles goed voor elkaar heeft, kan het inlogproces van Adobe CC soms voor wat hobbels zorgen. Je krijgt dan de melding dat je inlognaam niet bekend is, of je inlognaam al in gebruik. Soms wordt je wachtwoord niet herkend of werken de automatische updates niet. Via fora, YouTube-tutorials en niet te vergeten de online FAQ van Adobe zelf kun je deze installatie- en beheersproblemen vaak zelf wel oplossen. Maar soms lukt het niet, je weet niet wat je verkeerd doet en je kunt wel wat hulp gebruiken.

 

Wij het gedoe, jij de creativiteit

Op gedoe zit je niet te wachten, je wilt gewoon dat de installatie van Adobe CC werkt. De meeste klanten van Brisk ICT willen gewoon met Adobe CC kunnen werken. Laat daarom alles wat komt kijken bij het beheer van de accounts en licenties, het instellen van de gebruikers en hun rechten, over aan Brisk ICT. Zo kan jullie creativiteit ongehinderd blijven stromen. Je vaste accountmanager kent jouw bedrijf en helpt je snel.

Geen extra kosten, wel voordelen

Besteed je het abonnement, beheer en onderhoud van je Adobe CC uit aan Brisk ICT, dan kost dat jou niets extra’s. Zijn er problemen die wat meer tijd kosten om aan te pakken, dan rekenen we een supporttarief. De ervaring leert echter, dat we de meeste issues snel voor je kunnen fixen. Profiteer dus van Adobe CC via Brisk! Je krijgt Nederlandstalige hulp bij:

  • Installatie van Adobe CC op je apparaten
  • Verlenging van je licenties
  • Het inrichten van Adobe Admin Console

Brisk ICT heeft de expertise van 30 jaar ervaring met het beheren van Adobe installaties. Dus als je Adobe pakket niet werkt, of je Adobe CC panel functioneert niet, neem dan gerust contact op.

 

Iets voor jou?

Heb je interesse, dan kun je bij Brisk ICT terecht voor een jaarabonnement op de hele suite van Adobe CC, voor zowel PC als Mac. Je kunt dan alle programma’s gebruiken (vergeet Adobe Acrobat Pro niet, voor het maken en bewerken van pdf’s). Wij zorgen dat het werkt.