Adobe Creative Cloud, opnieuw met korting verkrijgbaar

Adobe-Creative-Cloud-50x50Adobe Creative Cloud voor teams is nogmaals met een aantrekkelijke korting aan te schaffen. Als u voor 28 november 2014 overstapt naar Adobe Creative Cloud betaalt u per gebruiker maar 599 euro voor een jaar in plaats van 840 euro. De eerste maand is daarbij gratis waardoor u in uw eerste jaar 13 maanden gebruik kunt maken van de volledige versie van Creative Cloud.

5 of meer licenties, nog meer korting
Neemt u 5 of meer licenties af, dan betaalt u slechts 480 euro per licentie per jaar. Voor beide bedragen krijgt u een prijsgarantie voor het eerste en tweede jaar.

Creative-Cloud-menu

Altijd up-to-date en eenvoudig licentiebeheer
Met Adobe Creative Cloud bent u altijd voorzien van de meest recente versie van alle desktop toepassingen van Adobe. Met nieuwe, verbonden apps en services beschikt u over alle gereedschappen en assets die u nodig hebt om fantastisch werk te creëren op desktop en mobiele apparaten. En met een eenvoudig licentiebeheer heeft u volledige controle over de licenties binnen uw organisatie. Zo kunt u gebruikers toevoegen, maar ook overzetten, alles via één lidmaatschapsovereenkomst.

Snel toegang tot bestanden, updates en programma’s
Met een handig menu hebt u toegang tot alle beschikbare apps, bestanden, fonts en showcases. En wilt u een extra app installeren? Met één druk op de knop installeert u de nieuwste versie van de toepassing direct op uw systeem. Ook als er updates van uw geïnstalleerde toepassingen beschikbaar zijn kunt u ze met één klik bijwerken naar de nieuwste versie.

Overstappen
Overstappen is heel eenvoudig. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontvang na uw bestelling de toegang tot uw Adobe Admin Console per e-mail. Vraagt u meerdere licenties aan? Dan kunt u deze vervolgens eenvoudig toewijzen aan uw medewerkers. U kunt ook het formulier invullen.

Benieuwd naar Creative Cloud en licentiemogelijkheden?
Bekijk onderstaande video of vind hier meer informatie.


Brisk ICT is Adobe reseller en adviseert u graag bij uw overstap naar Creative Cloud.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+