Microsoft licenties

microsoft licenties

 

Microsoft-licentiesElke organisatie met medewerkers heeft te maken met werkplekken en de daarbij behorende software licenties. Of het nu gaat om Windows, Office of andere Microsoft licenties, ze moeten allemaal aangeschaft en beheerd worden.

Licenties op maat
Microsoft biedt verschillende aanschafvormen van licenties. Elke vorm is afgestemd op de behoeften van verschillende typen bedrijven en typen organisaties. Brisk ICT is Microsoft partner en ondersteunt en adviseert u in de keuze voor het juiste programma voor uw organisatie. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de grootte van uw organisatie, het type organisatie, de software die u nodig heeft, hoe groot uw budget is en hoe er binnen de organisatie wordt gewerkt.

Vervolgens kunnen we u kosteneffectief, flexibel en op een beheersbare manier helpen om Microsoft-software en cloud-diensten aan te schaffen.

Advies op maat voor uw organisatie is erg belangrijk. Omdat licenties kostbaar kunnen zijn wilt u niet alleen de juiste licenties voor uw medewerkers, maar ook het juiste aantal.  Neem contact met ons op voor een advies dat helemaal aansluit bij uw organisatie.

 

 

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+