Microsoft Exchange Server

windows exchange server

 

Werken met uw e-mail, agenda en contactpersonen op een willekeurig apparaat, dat is de kracht van de Microsoft Exchange Server. De Exchange server is een systeem voor  centrale berichten afhandeling en samenwerking, zoals centrale agenda’s, toegang tot elkaars e-mail etc.

Stel u maakt een agenda afspraak in uw iPhone, deze is meteen zichtbaar in uw Outlook agenda op de computer en uw collega’s waarmee u uw agenda deelt zien dit ook meteen. Gelezen en verzonden e-mails vanaf uw iPad zijn ook meteen als verwerkt zichtbaar in Outlook.

Daarnaast biedt Exchange veel voordelen om beter te kunnen samenwerken met uw collega’s en relaties buiten uw organisatie. Zo zijn er separate ‘Out of Office replies’ in te stellen voor e-mails die van buiten als van binnen uw organisatie komen. U kunt eenvoudig een gedeelde mailbox van een collega openen en beheren, of u kunt gezamenlijke mailboxen en agenda’s gebruiken.

Om de volledige functionaliteit van de Exchange server te benutten is Outlook (onderdeel van Microsoft Office) op uw PC, laptop, tablet of Mac dé applicatie. Nagenoeg alle tablets en smartphones zijn compatible met Exchange, waardoor het eenvoudig mogelijk is om ook onderweg uw e-mail en agenda te beheren.

Exchange is op verschillende manieren te implementeren. U kunt kiezen voor een implementatie van Exchange op een eigen server tot en met een volledige gehoste Exchange omgeving (als iKantoor).

Brisk ICT is specialist in Microsoft Exchange. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf (licenties en hardware), installatie als voor het beheer. Wilt u meer informatie over Microsoft Exchange of over het omgaan met e-mail binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+