Vacature: Technisch Consultant

Brisk ICT is een betrokken ict-partner voor Noordelijke MKB organisaties die hoge eisen stellen aan hun werkplekautomatisering. Door deze functioneel, veilig en beheersbaar te maken en de nieuwste technologieën te implementeren zorgen wij voor een ict omgeving voor vandaag en morgen.

Met een stabiele kern van zo’n 30 IT professionals zijn wij vanuit de stad Groningen actief met onze service en expertise. Wij installeren en beheren netwerken en eindgebruikerssystemen. Hierover adviseren wij onze klanten ook: van werkplek-, telefonie-, wifi- tot en met vergaderoplossingen.

Het leveren van de hard- en software, (private)clouddiensten, systeem- en werkplekbeheer, helpdesk alsook het uitvoeren van ict projecten behoren tot onze dienstverlening. Als full-service ict-partner ondersteunen wij meerdere technologie platformen waaronder Microsoft en Apple. Dit zorgt voor een optimale systeemintegratie.

Voor versterking van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar:

Technisch Consultant
“Dankzij jou doen onze klanten efficiënter en veiliger hun werk”

Jouw rol
Organisaties zijn digitaal geworden. Werkplekautomatisering neemt hierin een belangrijke rol. De afhankelijkheid van ict is enorm en continuïteit is cruciaal. Hierdoor is de ict-professional één van de belangrijkste specialisten op kantoor geworden om de ict-functionaliteit en -veiligheid zowel te beheren als blijvend te ontwikkelen.

Onze klanten vertrouwen op jou als ict professional om in deze behoeften te voorzien zonder intern een ict-afdeling op te richten. Dankzij jouw rol binnen Brisk ICT hebben klanten een ict-dienstverlener met up-to-date kennis die begrijpt wat er speelt. Hun medewerkers doen hierdoor efficiënter en veiliger hun werk. Informatie- en communicatietechnologie verandert tenslotte voortdurend. Nieuwe systemen, platforms en apparaten.

De functie
Als Technisch Consultant gebruik jij jouw technische knowhow en consultatieve vaardigheden om oplossingen te ontwerpen die aan de behoeften van de klant voldoen. Jij implementeert deze en zorgt voor een soepele overgang van bestaande systemen naar de nieuwe oplossing. Tevens zorg jij voor bewaking & beheer op afstand en de overdracht naar ons Service & Support team. Het eindresultaat: functionele, veilige en beheersbare werkplekautomatisering.

Wij vragen en bieden jou
Ben jij een ervaren of startende systeem-/netwerkbeheerder op HBO werk- en denkniveau met uitstekende kennis van werkplekautomatiseringstechnologieën (zoals Microsoft 365 en Windows Server) en/of kennis van netwerken, beveiliging, inclusief firewalls, VPN’s? Volg jij graag de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van werkplekautomatisering? Dan vind je bij ons de ict baan die bij jouw past met veel ruimte om je verder te ontwikkelen.

Wij bieden jou een functie van Technisch Consultant met veel klantcontacten binnen een stabiel en gezond bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en enthousiaste ICT vakgenoten. Brisk ICT heeft ruimte voor zowel ervaren als startende professionals. Naast een plezierige werkomgeving kun je rekenen op een prima beloning met auto, laptop en telefoon van de zaak, bonus- en pensioenregeling, 28 vakantiedagen en werk voor onbepaalde tijd.

Voor een (open) sollicitatie of meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden via het e-mailadres vacature@brisk-ict.nl.