Vacature: Technisch Consultant Apple Technologie

Brisk ICT is op zoek naar een communicatief vaardige collega gespecialiseerd in Apple technologie.

Ben jij een ervaren Apple systeembeheerder / ICT engineer op HBO/MBO+ niveau en kan je vragen (businesscases) van klanten goed vertalen naar Apple oplossingen? Dan hebben wij de functie voor jou!

In de functie van Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor het functioneren en ontwikkelen van ICT infrastructuur bij onze klant. Je bent hiertoe het aanspreekpunt voor Apple gerelateerde ICT vragen. Jouw analytisch denkvermogen brengt snel in kaart wat er moet gebeuren en sla je een brug tussen ICT technologie van Apple en de gebruiker (klant).

Jij komt veel bij de klant op locatie voor het uitvoeren van systeembeheer, installaties, projecten en storingswerk. Met jouw professionaliteit, ondersteund door onze afdelingen Service & Support en ICT Bedrijfsbureau, waarborg jij een hechte relatie tussen Brisk ICT en klanten. Als Technisch Consultant ‘Apple’ help jij de beste Apple technologie voor de zakelijke behoeften van onze klanten te identificeren en ICT-oplossingen daarvoor te configureren en te ondersteunen. Jij ondersteunt en adviseert onze prospect bij de overstap naar Apple. Je wordt namens Brisk ICT lid van het Apple Consultants Network.

“Dat de effectiviteit van organisaties in jouw handen ligt, schrikt jou niet af.”

Brisk ICT vraagt:

· HBO ICT Network & Security Engineering of MBO+ soortgelijk richting en niveau;

· Relevante werkervaring met implementeren en beheren van MacOS, iOS en iPad OS;

· Goede communicatieve vaardigheden; verantwoordelijk; analytisch en zelfstandig;

· Je hebt kennis van netwerken, netwerkopslag en back-up strategieën;

· Ervaring met en diepgaande kennis van ABM (DEP) en MDM (Intune of Jamf);

· Diepgaande kennis van Apple technologie; kennis en ervaring Microsoft 365 / Azure AD;

Brisk ICT biedt:

Een interessante ICT functie (full time, standplaats Groningen) met veel klantcontacten binnen een stabiel en gezond bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en enthousiaste ICT vakgenoten. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheden uit te breiden. Naast een plezierige werkomgeving kun je rekenen op een marktconforme beloning en een baan voor onbepaalde tijd.

Voor een sollicitatie of meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden via het e-mailadres vacature@brisk-ict.nl.