Vacature: HBO stageplaats op ICT bedrijfsniveau

Brisk ICT biedt beproefde automatiseringsoplossingen, in samenspraak met haar klant. Flexibel, pragmatisch en kostenbewust. Een optimale afstemming van mensen en middelen staat steeds centraal. Met in totaal 18 medewerkers zorgen wij voor functionaliteit en inrichting van computer werkplekken. Hiervoor ontwerpen en implementeren wij de benodigde infrastructuur achter deze werkplekken. Tevens geven wij ondersteuning aan gebruikers en beheren de infrastructuur. Brisk ICT kenmerkt zich door een platte organisatie bestaande uit zelfsturende klantteams, een centrale helpdesk en het ICT bedrijfsbureau.

De klanten van Brisk ICT zijn organisaties die een betrokken ICT partner zoeken voor hun gehele automatisering of een deel ervan. In met name het MKB is Brisk ICT, dankzij de altijd actuele automatiseringskennis en voldoende capaciteit, van grote toegevoegde waarde.

Microsoft en Apple (server)omgevingen zijn de speerpunten van Brisk ICT. De activiteiten zijn onder meer het leveren en installeren van hard- en software, compleet systeembeheer en als service provider van eigen internetdiensten biedt Brisk ICT de online werkplekoplossing “iKantoor”.

HBO stageplaats op ICT bedrijfsbureau

(HBO Small Business & Retail Management)
(Full time, standplaats Groningen)

Het ICT bedrijfsbureau is (samen met de helpdesk) het hart van de organisatie. Hier komen inkoop en verkoop bij elkaar. Als HBO stagiaire ga je meewerken op het bedrijfsbureau en heb je dagelijks contacten met klanten en leveranciers.

Daarnaast ga jij je bezighouden met het stroomlijnen en verbeteren van een aantal actuele zaken bij Brisk ICT, zoals:

  • het verder ontwikkelen en renderend maken van de webshop met Apple producten voor de B2B markt (Brisk ICT is de enige geautoriseerde B2B reseller van Apple producten in Noord Nederland) en het vinden van complementaire producten voor deze product-markt combinatie;
  • verdere optimalisering van de workflow, gebruik makend van de mogelijkheden van een onlangs geïmplementeerd CRM/ERP systeem waarin de dagelijkse inkoop en verkoop van goederen en licenties wordt afgehandeld.

Functie eisen

  • je hebt affiniteit met ICT;
  • je bent goed in inventariseren en benoemen van actiepunten;
  • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent nauwkeurig;
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent commercieel en hebt gevoel voor marketing;
  • je bent stressbestendig en proactief.

Brisk ICT biedt:

  • een open, informele en commerciële bedrijfscultuur met enthousiaste ICT vakgenoten;
  • mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheden uit te breiden;

Voor een (open) sollicitatie of meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden via het e-mailadres vacature@brisk-ict.nl.