Technisch consultant – ICT Infrastructuren

“Dat de continuïteit van veel organisaties in jouw handen ligt, schrikt jou niet af.”

Brisk ICT is op zoek naar een communicatief vaardig en technisch sterke collega gespecialiseerd in ICT infrastructuren. Ben jij een ervaren systeembeheerder / -engineer op HBO niveau en kan je vragen (of businesscases) van klanten goed vertalen naar oplossingen? Dan hebben wij de functie voor jou!

In de functie van Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor het functioneren en ontwikkelen van ICT-infrastructuur bij onze klant. Je bent hiertoe het aanspreekpunt voor ICT-vragen. Jouw analytisch denkvermogen brengt snel in kaart wat er moet gebeuren en sla je een brug tussen ICT-technologie en de gebruiker (klant).

Jij komt veel bij de klant op locatie voor het uitvoeren van systeembeheer, installaties, projecten en storingswerk. Met jouw professionaliteit, ondersteund door onze afdelingen Service & Support en ICT Bedrijfsbureau, waarborg jij een hechte relatie tussen Brisk ICT en klanten. Voor trajecten in pre-sales stadium bedenk en ontwerp jij in samenwerking met onze accountmanagers moderne en slimme ICT-oplossingen.

Brisk ICT vraagt:

  • HBO ICT Network & Security Engineering of soortgelijk;
  • Relevante werkervaring (bijvoorbeeld als systeembeheerder);
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Verantwoordelijk, analytisch en zelfstandig;
  • Afgeronde opleiding MCSA / MCSE is een pré;
  • Kennis van ICT infrastructuren (Windows Server, hardware, virtualisatie, Azure AD etc).

Brisk ICT biedt:
Een interessante IT-functie (full time, standplaats Groningen) met veel klantcontacten binnen een stabiel en gezond bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en enthousiaste ICT-vakgenoten. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheden uit te breiden. Naast een plezierige werkomgeving kun je rekenen op een marktconforme beloning en een baan voor onbepaalde tijd.

Voor een (open) sollicitatie of meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden via het e-mailadres vacature@brisk-ict.nl.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+