Schouten van der Velden (SVDV)

Werk sámen!

Wanneer je als ondernemend reclame- en tekstbureau één decennium alle hard- en software van één leverancier betrekt, dan heb je iets uit te leggen. Die tienjarige relatie rechtvaardigt een krachtig compliment! Want alleen een uiterst kritische klant kan na zo’n lange periode schrijven dat de kwaliteiten van Brisk ICT op een hoog niveau staan. Nu onze creatieve-capriolen-club is overgedragen aan anderen, is het tijd voor een bescheiden maar verdiende terugblik.

Er waren immers altijd passende oplossingen bij vele vraagstukken. Keer op keer zónder keiharde zakelijke belangen, maar mét een keurige, klantgerichte mentaliteit. Met praktische en acceptabele voorstellen waarin alle partijen zich goed konden vinden, zodat er nooit ruimte ontstond voor teleurstelling, ook niet als er incidenteel eens iets mis leek te gaan. Méédenken bij lastige vragen, méégaan in zakelijke suggesties en méédoen bij het zoeken naar oplossingen zijn de norm gebleken in hun bedrijfsproces. Dat sloot naadloos aan bij onze wensen en maakte Brisk ICT tot de ideale leverancier van Apple hardware, inclusief alle daaraan gerelateerde software. Er verstreek een kleurrijke periode met een vlot en degelijk zakelijk contact, gecombineerd met een prima persoonlijke verstandhouding. Zo werden tien commerciële jaren óók tot een ‘aaneengesloten’ leermoment. Want of je nu een grote onderneming bent met talloze werknemers… een onderwijsinstelling of non-profit organisatie met een goed doel voor ogen… of een zelfstandige met zeer betrokken personeel… elke professional zoekt de beste ICT-leverancier waarmee hij feilloos kan werken. Leert sámenwerken. Want álles werkt samen!

Wij ontdekten kwaliteit in Stad en delen die vondst graag, met een vette knipoog naar de beste Grunnegse slogan die we konden vinden; er gaat niéts boven brisk.

Voormalig eigenaar Erik Schouten – SVDV / Schouten Van Der Velden Apeldoorn