Windows 10 terugzetten naar Windows 8.1 of 7 | Blog

“Ik had zelf niet gedacht dat ik 1 dag na de installatie van Windows 10 terug zou willen naar Windows 8.1. Waarom terug naar Windows 8.1? Eigenlijk maar om 1 simpele reden; Ondanks dat Microsoft mij van te voren heeft vertelt dat alles compatible is met Windows 10, werken een aantal van mijn programma’s niet meer. Ze starten helaas niet meer op.”

“Don’t get me wrong”, Ik ben nog steeds erg enthousiast over Windows 10, de simpele wijzigingen die ze hebben doorgevoerd maken het voor de gemiddelde gebruiker een stuk gebruikersvriendelijker. En daar heb je als ICT’er uiteraard ook weer profijt van. Ondanks dat staat hier onder uitgelegd hoe je van Windows 10 terug kan naar Windows 7 of Windows 8.1.

Het bijzondere van deze hersteloptie is dat je maar 1 maand de tijd hebt om dit te doen! (zie ook de screenshots). Geen prettige constatering naar mijn mening maar Microsoft geeft je dus 1 maand de tijd om te kijken of Windows 10 wel wat voor jou is.

Windows 10 terugzetten naar een oudere versie

In de onderstaande instructies leg ik uit hoe je Windows 10 terug kunt zetten naar een vorige versie. In dit geval Windows 8.1 :

Let op! Zorg dat je een volledige back-up maakt of achter hand hebt!

1. Klik op de start knop en vervolgens op “Instellingen”
Windows 10 downgrade 1 Brisk ICT

2. Klik vervolgens op “Bijwerken en beveiliging”
Windows 10 downgrade 2 Brisk ICT

3. Klik in de linker kolom op “Systeemherstel” en vervolgens zie je aan de rechterkant de optie om terug te gaan naar Windows 8.1
Windows 10 downgrade 3 Brisk ICT

4. Vervolgens krijg je een aantal vragen. Bijvoorbeeld waarom je een eerdere versie wil terugzetten?
Uiteraard was mijn antwoord hier: Mijn apps of apparaten werken niet in Windows 10
Windows 10 downgrade 4 Brisk ICT

Je krijgt nog een aantal vensters te zien. Lees deze goed door en klik vervolgens op “Volgende”
Bij de laatste stap klik je op “Terug naar Windows 8.1″
Windows 10 downgrade 5 Brisk ICT

Windows 10 downgrade 6 Brisk ICT

Windows 10 downgrade 7 Brisk ICT

De geschatte duur van een downgrade: Waar de upgrade van Windows 8.1 naar Windows 10 soms wel 120 minuten in beslag kan nemen, duurt het terugzetten naar een eerdere versie ongeveer 15 minuten.

Martijn Brink, technisch consultant Brisk ICT


UPDATE

Uit de verschillende reacties die we de laatste tijd hebben ontvangen, zie je wel dat het terugzetten van Windows 10 niet een simpele druk op de knop is. Elk systeem heeft zijn eigen specificaties en persoonlijke aanpassingen en het terugzetten kan voor iedereen verschillend uitpakken. Daarom is een goede backup ook zo belangrijk. Problemen die tijdens of na het terugzetten ontstaan moeten per systeem worden bekeken en opgelost worden. In sommige gevallen is dat met tips en ervaringen van anderen goed te doen, maar helaas niet altijd. Soms is er een specialist nodig die meer dan gemiddelde kennis van Windows heeft en de symptomen herkent en kan oplossen.

Microsoft biedt zelf ook ondersteuning aan in de overstap naar Windows 10. In diverse winkels zijn Check-in punten waar je naar toe kunt gaan en vragen om ondersteuning. Op de website van Microsoft kun je een locatie bij jou in de buurt vinden: Microsoft Windows 10 Check-In.

Wat je ook kunt proberen is om je probleem te posten op de Facebookpagina van WindowsNL. Er wordt hier vrij goed gereageerd op vragen en wellicht kun je via deze weg hulp bij de oplossing voor je probleem krijgen. Let wel, Microsoft wil graag meer gebruikers naar Windows 10 hebben, we weten niet hoe ze reageren op vragen over het terugzetten naar een oudere versie.

Zakelijke gebruikers kunnen met hun vragen altijd bij ons terecht. Telefonisch contact met onze afdeling support is hiervoor noodzakelijk op 050 549 8000.

Heb je overigens oplossingen voor problemen die anderen hieronder beschrijven, dan zijn deze van harte welkom als reactie!

Reacties (63)

 • Avatar

  Kristel

  |

  Dank voor je stappenplan. Ook bij mij werken programma’s niet meer. Bovendien is de computer enorm traag bu. Dus weer snel terug naar de vorige versie!

  Reply

  • Avatar

   Martijn

   |

   Graag gedaan. Wij zien dit vaker bij de uitrol van nieuwe software-updates en upgrades. Vaak is het beter om enkele maanden te wachten zodat de meeste problemen verholpen zijn en alles wel compatibel is. Ik hoop dat het systeem ondertussen weer probleemloos werkt!

   Reply

   • Avatar

    Carmen

    |

    Hai, ik wil ook terug, en voer t stappenplan uit.alleen bij stap 3 krijg ik niet de optie om terug te gaan naar8.1. Laptop is net nieuw. Al keyfinder gedaan om zo terig te gaan. Alleen krijg ik dan n fout code op mn ingevoerde product key. Heb je misschien nog n tip? Tnx

    Reply

  • Avatar

   greet

   |

   windows 10 is niet geschikt voor deze pc en is daardoor erg traag daarom wil ik terug naar windows 8.1

   Reply

 • Avatar

  Dirk

  |

  Bij mij werkt de startknop niet meer en kan daarom ook niet bij instellingen komen. Is er ook nog een andere mogelijkheid om dit uit te voeren?

  Reply

  • Avatar

   Martijn

   |

   Probeer het eens met: Windowstoets + R. Als die functie bij jou (nog) wel werkt verschijnt het ‘Uitvoeren’ scherm. Hier vul je het woord ‘control’ in en bevestig met enter. Je komt dan bij al je instellingen.

   Reply

  • Avatar

   rvmeeteren

   |

   classic shell installeren dan heb je de oude startknop weer terug

   Reply

 • Avatar

  Sander

  |

  Hallo ik heb dit stappenplan gevolgd maar nadat Windows 10 is teruggezet naar Windows 8.1 krijg ik na het opstartscherm enkel continu een zwart scherm met een wit pijltje. Ik krijg geen bureaublad niks. Heeft iemand een oplossing voor dit probleem? Het blijft maar zwart.

  Reply

  • Avatar

   Martijn

   |

   Dat is een probleem die we van afstand niet direct kunnen oplossen. De oorzaak hiervan kan van alles zijn en moet je echt door een Windows specialist laten bekijken. Als je bedrijfsmatig werkt kun je hiervoor uiteraard bij ons terecht, als dat niet zo is dan raden we je aan om een lokale computerzaak om advies te vragen. Ik hoop trouwens dat je ook de back-up stap hebt genomen, die is dus voor dit soort situaties!

   Reply

   • Avatar

    Sander

    |

    Oja, ik had trouwens al eerder een backup van mijn bestanden gemaakt met Nero Backitup. Ik kan mijn bestanden online altijd terugvinden.

    Reply

    • Avatar

     Sander

     |

     Al mijn bestanden heb ik trouwens nog; ook al had ik misschien geen back up laten maken.

     Reply

 • Avatar

  Wouter

  |

  Hoe kan ik Windows 10 terugzetten naar Windows 7? Bij mijn “Bewerken en Beveiliging” zie ik geen “Terug naar Windows 7”. Dank

  Reply

  • Avatar

   Martijn

   |

   De optie “Terug naar Windows 7” verdwijnt na 30 dagen. Wanneer deze optie binnen 30 dagen verdwenen is dan zie ik dat als een bug. Waar je nog even naar kunt kijken is je datum en tijd. Staan deze goed? En je kunt even nagaan of je hebt deelgenomen aan een proefperiode van Windows 10. Dit zou een oorzaak kunnen zijn voor de missende knop.

   Mocht je er niet uit komen dan kun je deze vraag ook stellen op de website van de Microsoft community: http://answers.microsoft.com/nl-nl/
   Hier reageren Microsoft Windows specialisten die het binnen Microsoft uit kunnen laten zoeken.

   Reply

 • Avatar

  Wouter V

  |

  Dank voor deze uitgebreide tip.
  Helaas niet geheel goed verlopen. Ik kan nu niet langer in W8.1 bij mijn scherm met alle apps (Start scherm – verticaal scrollen – alle apps). Dit scherm verschijnt wel, maar werkt niet. Het lijkt een ‘image’. Ik kan er niets mee. Ook werken sommige apps niet meer.

  Reply

 • Avatar

  Wouter V

  |

  Aanvullng: na installatie van een groot aantal (>50) updates werkt alles nu weer als vanouds.

  Reply

 • Avatar

  Arnold

  |

  Ik heb een vraag ik zal gelijk ff vermelden ik heb door ziekte een hersenbeschadiging aanleer functies zijn niet goed, we hadden win10 gereserveerd. en zouden zoals veel dan nog wachten met instaleren, hij werd vanzelf gedownload OK nog geen groot probleem, maar bij mijn windows 7 staat de update bij optionele updates en niet bij belangrijke. Maar bij de Lenovo win 8.1 van mijn dochter stond hij dus gewoon bij normale updates en aangevinkt ook. Ik had niet lang geleden een recovery gedaan toen ziek geworden en normaal heb ik alles handbediend staan maar nu nog op automatisch… helaas.
  Maar u heb ik een probleem ik kan terug naar windows 8.1 Hoe groot is de kans dat dit goed gaat, ik lees verhalen dat het misgaat. En indien ik terug ga werkt dan de ouderwetse recovery nog het staat op een verborgen partitie
  , en of is dat overschreven, dan is mijn passwoord voor windows nog hetzelfde als ik terug ga naar 8.1 en een schone recovery doe?

  Dan indien ik terug ga kan ik later nogmaals windows 10 gratis doen? of is dit eenmalig en kan ik dan alleen op win8.1 blijven en later een upgrade kopen?

  Dan als ik win 10 houd wie heeft voor mij een goed stappenplan als de pc bv een keer crashed en ik moet recovery doen met windows 10.
  De lenovo heeft een dvd speler ik heb een externe DVD speler en of een usb stik. Kan iemand in jip en Janneke taal mij deze zaken uitleggen, tot nu loopt de laptop goed, ze heeft er weinig programma’s op office 365 en een video player verder eigenlijk nog geen software

  Hopelijk heeft iemand begrip voor mijn verminderde hersen functies en even tijd. Ikzelf val van het een in het ander en kom er niet uit wat nu te doen wint 10 houden of terug, en hoe win 10 renoveren tja beangstigd mij een beetje het is al eens gebeurd Ok alles ondrive nieuwe installatie en klaar hopelijk kan dit met win10 ook alvast vr dank Arnold (excuus voor eventuele taalfouten of onduidelijkheden vraag gerust ik kan er tegen …

  Reply

 • Avatar

  Antoon

  |

  Wat een aanfluiting dat je na 4 weken niet meer terug kan.
  Ik heb meerdere berichten gestuurd en heb zitten wachten op een update.
  Laptop sluit niet af en in sleep-mode kan hij niet meer opstarten.
  Elke keer dus mijn laptop hardware-matig moeten afluiten.
  Na view weken is er nog steeds geen oplossing en nu blijkt dat ik niet meer terug kan.
  Ik heb genoeg van MicroSoft en ga dit weekend een MacBook Pro kopen.

  Reply

 • Avatar

  Jan

  |

  Ik kom niet verder want mijn windows knop werkt niet meer. ……………

  Reply

 • Avatar

  Nathalie

  |

  Alles leuk en aardig deze optie van Windows 10, maar ik heb hem inmiddels al 3x zo uitgevoerd en hij blijft maar opstarten in Windows 10. Enig idee hoe ik dan terug kan naar 8.1??

  Reply

 • Avatar

  Nevard

  |

  Ik had windows 10 geïnstalleerd, maar omdat mijn laptop de hele tijd uitviel, wil ik het graag terugzetten naar windows 7. Deze ’terugzetting’ duurt nu al meer dan 10 uur, ik heb een blauw scherm die heel de tijd aan het draaien is, is het normaal dat het zo lang duurt? Mag ik de laptop gewoon uitschakelen en opnieuw starten? Kan iemand mij helpen hiermee? Bedankt!

  Reply

 • Avatar

  mart

  |

  Ik hoorde van iemand dat het wel anderhalve dag kan duren, dus ik zou even geduld hebben.
  Waarom zo lang, geen idee maar zijn pc stond daarna wel weer terug op w7.

  Reply

 • Avatar

  André van Vugt

  |

  zojuist stappenplan van terugzetten naar 8.1 uitgevoerd, na 15 min. melding: kan niet juist opstarten foutcode:0xc0000225 pc sluit zich daarna af naar zwart scherm. Bij opnieuw opstarten wordt enkel de foutcode getoond.
  wat kan ik doen ?

  Reply

 • Avatar

  vd Bruggen

  |

  Ik heb ook Windows 10 geprobeerd. Doordat de start knop niet meer werkt en mijn programma’s werken niet meer. Ik ben daardoor terug naar Windows 8.1 gegaan. Helaas is niet foutloos gebeurt. De verkenner werkt niet meer en de virusscanner werkt niet meer. Ik dacht laat ik de virusscanner dan uit de computer halen en opnieuw installeren, helaas dat kan ook niet. ik heb nu, voor nood, een andere virusprogramma geïnstalleerd zodat ik voor 30 dagen gratis de tijd heb om mij computer opnieuw te installeren.

  Wat ik niet begrijp is dat Windows 10 nog veel fouten inzit. Windows 10 is toch door mensen getest, daarvoor is toch de beta versie voor?
  Ik begrijp dat niet alles fouten eruit kunnen zijn maar sommige fouten had er toch niet erin gehoeven omdat het vrij algemeen is.

  Reply

  • Avatar

   chelsea

   |

   ik heb ook op mijn computer 2 weken geleden windows 10geinstalleerd. Vond dit niet prettig werken en zeer langzaam heb hem weer terug naar windows 8.1 gezet. en ben dus nu ook in de problemen mijn verkenner werkt niet meer en de virusscan (kaspersky) reageert ook niet meer. Hoe heb je heb opgelost met de verkenner zodat die weer werkt. Ik kan er wel via een omweg in maar niets meer openen knippen/plakken. En werkt de oude virusscan dus niet meer.

   Reply

 • Avatar

  Jelmer de Jong

  |

  Ik heb net windows 10 terug naar 8.1 gezet. Nu werkt mijn mail app niet meer.

  Wat moet ik doen?

  Reply

 • Avatar

  martine l

  |

  Upgrade in juli 2015 van windows 8 naar windows 10 , niet zo tevreden zou ik graag t windows 8 wille terugzetten , blijkbaar is dit niet zo evident ? Kan er iemand raad geven ? m.v.g.

  Reply

 • Avatar

  george

  |

  Bedankt voor deze functionele info. Hoewel het gaat om een Lenovo netbookje met een HD van 21,3 Gb vond MS toch dat dit geschikt was voor de upgrade naar W10. Dom van mij ik had beter moeten weten. Er was een stick nodig om de backup weg te schrijven. Na de installatie was het apparaat niet meer vooruit te branden. Dankzij deze info is het voorspoedig terug hersteld in ongeveer een half uur. Maar naar W8_OS en dus ben ik de startknop kwijt. Hoe kan ik deze nu het beste terugkrijgen?

  Reply

 • Avatar

  T

  |

  Wat een **** versie!!! windows 10 … net als 8.1.

  Ik koop zeker een appeltje volgende keer.

  Reply

 • Avatar

  mia

  |

  Ik probeer om Windows weet terug te zetten in Windows 7. Dit lukt me niet hij blijft zeggen dat hij naar een eerdere versies gaat, start opnieuw op een begint van voren van af.. staat nu al vanaf gisteravond aan en nu kunnen weer dus helemaal niets meer.. help!

  Reply

  • Avatar

   Joris

   |

   Hier zelfde probleem. Is het bij jullie nog goedgekomen?

   Reply

 • Avatar

  deurman

  |

  waarom kan ik het niet voor elkander krijgen

  Reply

 • Avatar

  Onbekende Man/Vrouw

  |

  Oh nee ik heb volgens mij te lang gewacht en kan niet meer terug naar Windows 8.
  Ik heb ook op de Microsoft site gekeken en als ik vanaf daar Windows 8 probeer te downloaden werkt het niet.
  #Windows 10 Heeft Alles Verpest 🙁

  Reply

 • Avatar

  susanne

  |

  Ik wilde windows 10 terugzetten naar 7 maar ik heb een systeem herstel gedaan… nu ben ik dus alles kwijt ook mijn outlook, word etc.. hoe krijg ik dit were terug 🙁

  Reply

 • Avatar

  wc.v.d.heuvel

  |

  zelfs mijn printers willen niet meer printen, ,en een oplossing zou ik wel op zijn plaats vinden.
  Ik vind dit boeren bedrog om eerst te zeggen dat er niets verandert en dan dit.

  Reply

 • Avatar

  Betty

  |

  windows 10 geinstalleerd gaf problemen teruggezet naar 8.1 nu krijg ik via mijn mail app niets meer hoe kan ik mijn mail weer terughalen

  Reply

 • Avatar

  Bert

  |

  Heerlijk, windows 10 heeft zich bij ons zelf de das omgedaan.
  30 november j.l. is er een update uitgevoerd, daarbij waren alle bestanden onaangetast gebleven, vertelde mij windows 10.
  Opstarten gaat nu zeg maar in ongeveer 3 minuten, dan op mijn of het account van mijn vrouw aanmelden, ongeveer 3 minuten bij mij, bij mijn vrouw dik 7 minuten en bij haar werkt de startknop niet meer. Al met al hopeloos.
  Dit weekend inderdaad maar een appeltje kopen, evenals antoon en to

  Reply

 • Avatar

  linda

  |

  Hallo kan er mij iemand vertellen waar ik het wachtwoord kan vinden om windows 8.1 terug te zetten.Is dat een zelfgekozen wachtwoord of niet

  Reply

 • Avatar

  patricia HOPMAN

  |

  Ik heb een nieuwe laptop. Daar staat windows 1 op. Ben daar niet blij mee. Wil graag de oude windows erop hebben hoe doe ik dat? heeft iemand een tip?

  Reply

  • Avatar

   patricia

   |

   windows 10 bedoel ik

   Reply

 • Avatar

  Mark

  |

  Ik heb sinds een paar weken Windows 10 draaien ,voor zover ik kan merken draaien alle programmas wel
  Het probleem waar ik mee te kampen heb is dat internet vastloopt na 2 keer naar internet te gaan
  Wordt de Pc opnieuw opgestart dan kan er weer 2X naar internet gegaan worden
  Gelukkig heb ik een totale backup gemaakt van Windows 8.1 alvorens naar Windows 10 te updaten
  Hopelijk gaat dit net zo goed als in windows 8.1
  Windows 8.1 draaid beter dan Windows 10 ,start sneller op en sneller af
  Als er iemand een oplossing heeft voor het vastlopen van internet hoor ik het graag

  Reply

 • Avatar

  Pamela

  |

  Hi ik heb je stappenplan gebruikt! Ik ben er heel erg blij mee. Windows 10 maakte alles zo traag en apps werkte niet meer. Bedankt voor het stappenplan!

  Reply

 • Avatar

  Charlotte

  |

  Ik heb net mijn windows 10 teruggezet naar windows 8.1. Ik moet me nu terug aanmelden op mijn computer, bij het invoeren van mijn wachtwoord kom ik onmiddellijk terug bij het aanmeldscherm waar ik mijn wachtwoord moet ingeven. Ik ben er 100% zeker van dat dit het juiste wachtwoord is maar slaag er niet in om mij aan te melden en kan dus ook niets meer met mijn computer doen.

  Reply

 • Avatar

  Hassan

  |

  Ik heb windows10 geinstalleerd, maar ik wil terug naar windows7. Ik heb een poging gedaan maar het lukt mij niet. Dat was via instellingen>>>tot aan de slag. ik kon de text -terug naar windows 7- niet vinden.
  Wel door zoeken kom ik wel op windws.old tegen. Kan iemand vriendelijke mij helpen

  Reply

 • Avatar

  Martin

  |

  Hallo, ook ik heb een probleem en wel dat mijn printer een foutstatus heeft terwijl het apparaat correct werkt. Net de stappen geprobeerd en krijg meteen een groev veld met daarin: u kunt helaas niet teruggaan. De bestanden die nodig zijn om een eerdere versie van Windows terg te zetten, zijn verwijderd van deze pc.
  Ik kan nu niets afdrukken terwijl ik nodig mijn facturen moet printen.
  Hoop dat iemand antwoord heeft. Alvast mijn dank! Gr Martin

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Ik wou ook graag terug nar windows 7 en heb alle stappen doorlopen, nu geeft de pc steeds een foutmelding en blijft hij op zwart scherm staan en moet crtl +alt+del voor restart maar dit blijft steeds zo? Help, wat nu?

  Reply

 • Avatar

  Henk

  |

  Ik zie bij mij geen terug naar win8.1 mijn pc is met win7 en dan een oem naar win8 gezet maakt dat nog enig verschil want nu kan ik zeker niet naar win8

  Reply

 • Avatar

  Johan

  |

  Van Windows 10 terug gezet naar 7 en mijn laptop zit vast. Ik kan bij mijn account niet inloggen. Touchpad doet het niet Kan iemand mij helpen?

  Reply

 • Avatar

  Piet Biet

  |

  Windows 10 is een bagger product. Overgezet en naar 7 terug. Mijn printers werken niet naar behoren. Navraag leert dat geen drivers daarvoor zijn. Ben gedwongen 2 nieuwe printers te kopen. Skype toch een product van MS staat op zijn kop. Ze geven wel een oplossing maar die werkt niet door geblokkeerde keuzen in Windows 10. Diverse programma’s zoals LibreOffice geeft vreemde reacties (geen MS product dus frustreren die gebruiker ga maar over naar Office 360. Het systeem is een slak. Starten duurt 10x zo lang als bij Windows 7, opvragen van een bestand duurt tussen de 5 en 10 seconden. Ik kan de lijst nog meer aanvullen maar ik wil het kort houden. Mijn volgende besturingssysteem is Apple.

  Reply

 • Avatar

  Piet Biet

  |

  Nog even over de privacy. Ik stuur een zakelijke mail op 29-3 18:19 en die komt aan de volgende dag om 11:36. Wat erger is dat de bijlage vervangen is door mijn privé foto’s die ik op andere schijven heb staan. In die bijlage staan honderden foto’s. Nagekeken de verzending en daar staat duidelijk het bestand dat ik wilde versturen en wat ik heb verstuurd. Wat een lef om dit te verzenden. Ze jatten alles van je.

  Reply

 • Avatar

  leon de grave

  |

  Bedankt voor het zeer heldere stappenplan. TOP !!!!

  Reply

 • Avatar

  Annemieke

  |

  Hallo Martin,
  Mijn computer is geupdated naar windows 10 op 14-04=2016.
  nu loopt alles heel traag en kan op fb ook geen spellen meer spelen omdat ze blijven laden
  Ik wil graag terug naar windows 8.1 zoals het was
  Hetgeen jij hierboven beschrijft en laat zien heb ik ook gedaan
  Dat is gelukt tot nr. 4
  dan krijg ik een melding te zien: kan niet worden terug gezet naar vorige versie omdat er bestanden verwijderd zijn
  Ik heb niets verwijderd maar kan nu ook niet terug naar mijn windows 8.1
  Kunt u mij een antwoord of oplossing geven want ik wordt er echt een beetje nerveus van op deze manier
  Niets werkt
  b.v.d. Annemieke Pieters

  Reply

 • Avatar

  Ken

  |

  hallo iedereen,

  vorige week heeft onze pc ook de update naar win 10 gedaan. eerst ging de pc langst geen kanten, dan terug een soort herinstallatie gedaan van win10 en nu kan ik het één en ander doen. ik ben helemaal niet tevreden van win10 en wil terug naar win7 gaan maar in de instellingen zie ik helemaal geen optie op terug te gaan naar win7. de map windows old staat er wel nog in, maar in de opties van win10 vind ik niet wat allemaal op het web beschreven staat.
  heeft iemand een oplossing?

  alvast bedankt!
  groeten

  Reply

 • Avatar

  Jolien

  |

  Mijn downgrade duurt al bijna 24u. Wat moet ik doen?

  Reply

 • Avatar

  Aegina

  |

  Hallo, als ik naar instellingen ga en dan naar hertsel verschijnt erbij niet terug zetten naar windows 8.1 of 7 ik kan alleen windows 10 op nieuw herinstellen en dat wil ik niet, ik wil heel graag terug naar windows 7. kunt u me alstublieft helpen ?

  Reply

 • Avatar

  marnix

  |

  Wat een ellende. Startknop alleen nog met rechtermuisklik benaderbaar.
  Ik ben van win 7 naar 10 gegaa. Wat een ellende.
  Mijn maand uitproberen is verstreken dus downgraden niet meer mogelijk.
  Wat een bak ellende!
  Ik raad het iedereen af.
  Voorkom ellende en doe het niet!

  Reply

 • Avatar

  bella

  |

  ik heb gisteren mijn laptop terug gezet naar de fabrieksinstellingen (8.1) maar ik zou juist graag WEL terug willen gaan naar 10. Zou dat nu nog kunnen? Ik las namelijk dat er een mogelijkheid is dat ik dit niet gratis meer kan doen maar dat ik er nu voor zou moeten betalen.

  Reply

 • Avatar

  Denis

  |

  Ja, ik heb een laptop gekocht van windows 8.1/10 maar ik heb nu dus windows 10, maar ik wil geen van beide windows 8.1 of 10 ik wil juist terug naar 7 maar hoe kan ik dat doen als ik een laptop vanaf windows 8.1 heb. Ik wil geen windows 8.1 maar 7, kan iemand mij helpen? Want mijn laptop is dus ook nooit windows 7 geweest of begon er nooit mee. Dankjewel

  Reply

 • Avatar

  Jan

  |

  Ik heb vijf maanden geleden windows10de op laten zetten ik was in het bezit van windows7 maar windows10
  Maar Windows 10 laat die duren spellen niet meer zou het mogelijk zijn om Windows 8.1er op te krijgen

  Reply

 • Avatar

  Jurrien

  |

  In het begin vaak teruggegaan naar Win7, want bleef maar problemen houden met Windows 10. Was blijkbaar een update vanuit Samsung nodig.

  Reply

 • Avatar

  Staf

  |

  De ontvanger van mijn draadloze muis en klavier valt telkens na 30 sec uit. Wat is hiervan de oorzaak ?

  Reply

 • Avatar

  Maarten

  |

  Leuke blog. Het is altijd moeilijk om dit soort complexe problemen op te lossen.

  Reply

Laat een reactie achter

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+