WEDA

Bert-van-der-Leij-Weda-fullscreen

Reclamebureau WEDA uit Leeuwarden werkt al zo’n 15 jaar samen met Brisk ICT. Brisk ICT levert een groot deel van de hardware, van Macs tot printers. Ook de software laat WEDA graag aan Brisk ICT over. Sinds kort is WEDA overgegaan op Microsoft Office 365.

Projectmanager Bert van der Leij is binnen het reclamebureau verantwoordelijk voor onder andere de inkoop, projectbegeleiding, productie en systeembeheer. Bert: “Voorheen deed ik nog een deel van het systeembeheer zelf, maar ik laat steeds meer over aan Brisk ICT. Zij hebben up-to-date kennis en klaren de klus vaak snel. Hierdoor kan ik mijn aandacht richten op onze klanten.”

Persoonlijk contact
Joan van Brisk ICT is het eerste aanspreekpunt voor Bert. “Joan komt om de drie maanden langs om bij te praten. We lopen dan alle systeemzaken door. Zo’n persoonlijke aanpak vind ik prettig. Joan kent ons bedrijf goed en weet dus hoe wij het liefste werken. Dat spaart offertetrajecten en lange gesprekken. Doordat we regelmatig samen om de tafel zitten, verliezen we in de drukte van alledag het systeembeheer niet uit het oog. En onze computers zijn een belangrijke ‘tool’, dus Brisk ICT draagt bij aan onze continuïteit.”

Bert van der Leij Weda 2_1Office 365
In een van de gesprekken tussen Joan en Bert kwam het e-mailprogramma waarmee WEDA werkte ter sprake. “Ons e-mailprogramma was gekoppeld aan onze websiteprovider. Onze adviseurs bewaren duizenden e-mails, omdat daarin staat wat er is afgesproken met klanten en leveranciers. Daar was het e-mailsysteem van onze provider eigenlijk niet geschikt voor. Toen bleek dat ons Word-pakket verouderd was, besloten we het meteen goed aan te pakken en over te gaan op Office 365.”

Overal e-mail lezen en beantwoorden
“Eerlijk gezegd gebruiken we nog lang niet alle mogelijkheden die Office 365 biedt. Zo is het voor ons bijvoorbeeld niet handig om ‘in de cloud’ te werken. Daarvoor zijn onze werkdocumenten te zwaar en werken in de cloud sluit niet aan op onze bedrijfsprocessen. Andere kenmerken van Office 365 vinden we wel weer heel handig, zoals het feit dat je overal en op verschillende apparaten, zoals laptop, iPad of smartphone bij je e-mail kunt. Reuze handig voor ons, omdat we ook als we onderweg zijn graag snel onze klanten van dienst willen zijn.”

WEDA in het kort
Hardware: Macs, pc’s, printers, servers
Software: Adobe Creative Cloud
Back-ups: via server Brisk ICT
Sinds kort: Office 365

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+