voslibert communicatie

VosLibert 250 x 167

Als er één bedrijfstak is waar vaak onder druk van deadlines gewerkt wordt is het wel in de reclame. Advertenties en drukwerk zijn gelieerd aan strakke levertijden. Reclamebureau VosLibert in Leeuwarden weet dat als geen ander. “Alle producten die we bedenken en maken worden elektronisch vervaardigd in onze studio” verteld Koert Posthumus van VosLibert. “Daarbij is een feilloos werkend netwerk van levensbelang.

Crossplatform tussen Mac en Windows
Iets wat de moeilijkheidsfactor nog eens verhoogd is wel het crossplatform tussen Macintosh gebruikers en PC georiënteerde mensen. Grafische- en creatieve mensen werken hun hele leven al met een Mac en accountmanagers werken natuurlijk met Windows, dat moet wel met elkaar kunnen communiceren. Wat dat betreft zijn we blij met de ondersteuning door Brisk ICT.

Overigens werken we al jaren met de mensen van Brisk ICT. Uit een ver verleden via Guide werken we al met deze mensen en dat heeft geleid tot een grote vertrouwensband. Onlangs hebben we nog een hele batterij aan nieuwe Mac’s aangeschaft, compleet met die mooie monitoren van Eizo, maar ook het Windows platform is geleverd door Brisk evenals het netwerk. We geven het volledige vertrouwen, maar verwachten daar tegenover ook 100% inzet en zelfs wel eens meer. Continuïteit in dienstverlening is dus het sleutelwoord. Johan Bakker, onze eigen systeembeheerder, kan zelf de meest voorkomende zaken oplossen, maar in het geval van calamiteiten willen we direct kunnen terugvallen op de ondersteuning van Brisk ICT.”

voslibert-logoVosLibert: 50 mensen werken voor grote opdrachtgevers
VosLibert is een van de grotere reclamebureaus van Nederland met regionale, landelijke en internationale klanten. Bij het bedrijf werken 50 mensen die dagelijks bezig zijn met het bedenken en uitvoeren van reclame- en marketingstrategieën.

Continuïteit belangrijker dan korting
Koert Postumus: “Continuïteit is voor ons veel belangrijker dan een beetje korting op de inkoop van hardware. Als we echt gaan shoppen kunnen we misschien wel eens iets bezuinigen, maar dat verdwijnt als sneeuw voor de zon als iets niet werkt. Dat zagen we vorige week toen een van onze nieuwe schermen niet goed functioneerde: in no-time stond er een nieuwe in onze studio.

Voor ons is automatisering gewoon een stuk gereedschap, dat ding moet het gewoon doen. We werken wel voortdurend aan vernieuwing, wat dat betreft willen we voorop lopen. Bij nieuwe software zie je ook dat er steeds meer gevraagd wordt van een machine om snelheid van werken te waarborgen. Daarom hebben we onlangs 21 nieuwe MacPro’s aangeschaft compleet met alles er op en volgestopt met de nieuwste grafische programma’s van Adobe.

voslibert-dtpFlinke investeringen is geen probleem: rendement
Bij een dergelijke investering heb je het snel over een aardig bedrag. Jaarlijks maken we een flinke investeringsbegroting maar verder bemoeit onze directie zich niet met techniek. We hebben een meer dan goed budget, maar we dienen er wel voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, want als er iets fout gaat dan breekt hier echt de hel los. Gelukkig halen we uit onze laatste investering nu al een behoorlijke winst in de snelheid van werken.

Meedenken met de opdrachtgever
Zoals gezegd besteden we een aardig bedrag bij Brisk ICT en daar stellen we ook hele hoge eisen tegenover. Meedenken met de opdrachtgever is bij ons een gewaardeerd punt, daarin vinden we in Brisk ICT ook een prettige partner. Wat ons betreft zouden ze vanuit Brisk ICT nog vaker met nieuwe initiatieven mogen komen, daar staan we altijd voor open…

Gebruikte techniek (in hoofdlijnen):

 • 3Com Gigabit Netwerk infrastructuur
 • HP Proliant als Database Server
 • HP Proliant als Mail Server
 • Microsoft 64bit Server Software
 • Apple OSX Server + RAID
 • Eizo gecalibreerde Monitoren
 • Apple MacPro als grafische werkplekken
 • Adobe Volume licenties
 • Smartboard presentatie systemen
 • Wacom Cintiq interactief teken displays
 • UPS noodstroomvoorzieningen

Download deze klantcase als pdf >>

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+