Vervangingsprogramma van Europese iPhone USB-lichtnetadapter van 5 W

5w_usb_adapter_2xApple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W oververhit kan raken en een veiligheidsrisico kan veroorzaken. Deze adapter maakte deel uit van alle iPhone 3GS-, iPhone 4- en iPhone 4s-modellen vanaf oktober 2009 tot en met september 2012 zijn. De adapter is ook verkocht als los accessoire.

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom heeft Apple besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter. Aangeraden wordt om alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen voor een nieuwe.

De betrokken adapter is op afspraak ook in te ruilen bij Brisk ICT. Neem het serienummer van het origineel bijbehorende device mee en ruil de oude adapter gelijk om voor een nieuwe.

Opmerking: dit programma is niet bestemd voor andere Apple USB-lichtnetadapters van 5 W.

Vaststellen welke adapter u hebt

Bekijk het label tussen de polen van uw adapter en vergelijk dat met de roodgemarkeerde afbeeldingen hieronder. Met het modelnummer en de kleur van de letters ‘CE’ kunt u de betrokken adapters herkennen.

Model A1300 en de letters ‘CE’ in ononderbroken grijs duiden op de betrokken adapters. Gebruik de betrokken adapter niet meer en ruil deze voor een nieuwe. U kunt totdat u een vervangende adapter ontvangt uw iPhone opladen door die met een USB-kabel aan te sluiten op uw computer.

Een opnieuw ontworpen adapter heeft modelnummer A1400 en de letters ‘CE’ in grijs. U hoeft uw adapter niet te vervangen.

affected_adapter_2x

Meer informatie over het vervangen van de betrokken adapter vindt u op de website van Apple.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+