cross-platform

Binnen organisaties worden steeds meer verschillende apparaten en systemen gebruikt. Een van de redenen is de ontwikkeling dat medewerkers hun eigen apparaten (smartphone, tablet, macbook) meenemen om te gebruiken voor hun werk (Bring Your Own Device). Die apparaten moeten aangesloten worden op het bedrijfsnetwerk en bijvoorbeeld samenwerken met printers en servers.
Daarnaast wordt ook door bedrijven zelf van steeds meer verschillende apparaten en systemen gebruik gemaakt. Organisaties zijn immers voortdurend in beweging. Kantoorautomatisering moet dat zo goed mogelijk ondersteunen. De uitdaging is er voor te zorgen dat alle verschillende mensen en middelen optimaal op elkaar worden afgestemd.

Op technologisch gebied is er naast diversiteit ook sprake van convergentie van de telecom, de media, ICT, de creatieve en audiovisuele industrie. Telefonie, internet en video zijn niet langer verschillende en gescheiden media. Meer en meer functies worden via één kanaal geleverd. De grote vraag is hoe al die verschillende apparaten op de werkvloer optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Met behoud van informatiebeveiliging en privacy.

Brisk ICT helpt haar klanten bij cross platform automatisering
Brisk ICT biedt beproefde automatiseringsoplossingen, in samenspraak met u. Flexibel, pragmatisch en kostenbewust. Wij begrijpen wat er speelt en maken dingen niet moeilijker dan nodig. We beschikken over jarenlange ervaring, brede deskundigheid en cross-platform expertise. Onze werkwijze gaat niet uit van wat technisch allemaal kan, maar wat past bij uw organisatie.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+