Samenwerking met muzikale naamgenoot BRISK Recorder Quartet

Het blokfluitkwartet BRISK Recorder Quartet Amsterdam heeft van Brisk ICT een nieuwe website inclusief hosting gekregen. BRISK en Brisk ICT hebben elkaar leren kennen omdat de digitale post vaak verkeerd bezorgd werd. Om deze verwarring op te heffen wordt nu verwezen naar elkaars website en werk.

Voor beide organisaties was 2011 een feestelijk jaar, BRISK vierde het 25 jarig jubileum en Brisk ICT haar eerste lustrum. Volop feeststemming dus? Nee, de podiumkunsten krijgen het de komende jaren heel moeilijk door de bezuinigingen. De overheid stimuleert kunstenaars nu om steun te zoeken bij het bedrijfsleven. Een goede gelegenheid voor Brisk ICT om naamgenoot BRISK Recorder Quartet te gaan ondersteunen bij haar muzikale activiteiten!

De naam BRISK is net als bij Brisk ICT het Engelse woord ‘brisk’, vertaald is het levendig, krachtig. In de Engelse Consortmuziek is het een veel gebruikte term. Deze aanduiding voor tempo en sfeer komt veel voor in de muziek van Purcell, Locke en tijdgenoten. Het woord betekent, levendig, wakker en snel.

Dat is precies wat BRISK Recorder Quartet Amsterdam is: een energiek, inventief en vernieuwend ensemble. Alle mogelijkheden van het blokfluitkwartet worden voortdurend verkend en uitgebreid. Het aanbod van BRISK is opmerkelijk divers. Oude en nieuwe muziek wisselen elkaar voortdurend af. Het kwartet maakt bewerkingen van onbekend oud repertoire, en speelt ook erg veel nieuw voor hen gecomponeerd werk. Onverwachte muzikale combinaties en een vleugje humor creëren nieuwe luisterervaringen.

De website voor BRISK is gebouwd door een partner van Brisk ICT die specialist is in Webdesign en Zoekmachine Marketing. De webhosting wordt gedaan door dochteronderneming TISonline van Brisk ICT. Voor BRISK is de website een belangrijke visitekaart, het wordt gebruikt voor de aankondigingen van concerten, voorstellingen maar ook voor de distributie van haar muziek.

Meer weten over BRISK Recorder Quartet en de nieuwe website? Klik hier: www.brisk.nl
Kijk vooral bij de concertagenda voor een optreden van BRISK in de buurt.

Brisk-Recorder-Quartet-600

Bron: Brisk ICT

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+