Prijsverhoging verbindingsdiensten 2020

In 2020 vinden er prijsverhogingen plaats bij de netwerkbeheerder/telecomprovider en dit heeft betrekking op de verbindingsdiensten die Brisk ICT aan haar klanten levert. Het gaat om ons Internet (Connectivity), VoIP en mobiel portfolio en aanverwante diensten. We zetten de tariefwijzigingen op een rij.
 
xDSL & FttH/FttB
Per 1 juli 2020 verhogen wij ons maandelijks tarief van onze internetaansluitingen met 2,6% (gelijk aan de verhoging die netwerkbeheerder/telecomprovider berekend). Deze aanpassing geldt alleen voor de tarieven van de verbinding, overige diensten die verbonden zijn met de internetdienstverlening (EVC, Public IP, vast recht en/of QOS) vallen buiten de prijsverhoging. Tevens wordt een aantal VoIP en Mobiele diensten verhoogd.

 

Productgroep Dienst Inflatiecorrectie
Connectivity KPN ADSL/(B)VDSL/FTTH/FTTB 2,6%
Connectivity Zakelijk Fiber en extra EVC & PVC Geen correctie
VoIP Base/Business/Premium user HIP 2,6%
VoIP Base/Business/Premium Plus user HIP Geen correctie
Mobiel Zakelijk mobiel abonnementen 2,6%

 
 
De prijsverhoging wordt doorgevoerd als gevolg van de inflatie en de gestegen kosten. De wijziging zal invloed hebben op maand facturen met een vaste prijs maar ook gelden voor nieuwe aanvragen die door ons worden gedaan.
 
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen over het afgelopen jaar en zien uit naar de continuering van onze samenwerking in 2020.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+