Persbericht: Brisk maakt einde aan onduidelijkheid Apple binnen PC bedrijf

Vrijwel iedereen maakt gebruik van een Windows PC terwijl de grafische wereld, webdesigners etc. liever gebruik maakt van de vinding van Steve Jobs: Apple. Probleem hierbij is vrijwel altijd dat binnen het netwerk van een bedrijf Apple een vreemde eend in de bijt is. Aansluiting bij PC georiënteerde systemen levert vaak problemen op.

Brisk ICT in Groningen maakt hier in één klap een einde aan. Naar aanleiding van vragen van klanten heeft het bedrijf zich inmiddels gespecialiseerd in mixed omgevingen. Met een aantal Apple specialisten én de kennis op het gebied van PC georiënteerde vakmensen wil het bedrijf hieraan een einde maken.

Inmiddels heeft dit geleid tot het verkrijgen van het predicaat “Apple Authorised Reseller”. Volgens Harry Bos van Brisk is dit uniek voor Noord-Nederland: “vrijwel altijd waren het gescheiden werelden, Apple en PC. Een Apple kocht je via een postorderbedrijf en een netwerk voor je bedrijf werd uitgevoerd door een automatiseringsbedrijf. Wee, als je daar een Apple aan wilde toevoegen. Er waren zelfs Apple fanaten die op hun opstartscherm de titel Thank God its’s not an IBM nog steeds tevoorschijn toverden, terwijl beide systemen hun voordeel kunnen opleveren”.

Volgens Harry Bos wil het bedrijf zich onderscheiden door beide systemen in één netwerk te kunnen gebruiken. Bos: “Voorheen werd Apple eigenlijk geleverd door postorderbedrijven en enkele kleine winkels die de service die grote bedrijven nu eenmaal eisen niet kunnen waarmaken. Wij doen dat anders, Apple specialisten en PC specialisten werken bij ons samen met als doel de klant tevreden te stellen met de eisen die de opdrachtgever stelt en niet door wat de markt aanbiedt.”

Bron: Johan Marrink

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+