Nu live: dé Apple webshop voor zakelijke gebruikers

Webshop-nieuwsbericht

De afgelopen maanden hebben wij gewerkt aan onze eigen Apple webshop en vanaf deze week is hij dan eindelijk live! Als Authorized Reseller bieden wij beproefde Apple producten aan voor de zakelijke gebruiker. We begrijpen als geen ander dat alles samen moet werken en daarom richten we ons niet alleen op de producten, maar ook op het aanbieden van ondersteuning en service. Hierdoor krijgt u een optimale integratie van uw Apple producten met uw eigen werkplek of bedrijfsnetwerk.

Een voorbeeld van ondersteuning die u in onze webshop kunt afnemen, is de doorwerkgarantie. Als er zich een probleem met uw Mac voordoet, krijgt u van ons een leen-apparaat terwijl uw eigen Mac gerepareerd wordt. Zo kunt u altijd doorwerken. Ook kunnen wij bij u langskomen op kantoor om uw Apple producten meteen voor u te integreren en te laten samenwerken met uw werkplek of organisatie.

Bent u op zoek naar Apple apparatuur voor zakelijk gebruik en wilt u hierbij goede ondersteuning en service? Neem dan vooral eens een kijkje in onze nieuwe webshop. De komende tijd blijven we sleutelen aan de webshop om hem nog beter te maken. Heeft u feedback, tips of opmerkingen? We horen het graag!

Ga naar de webshop

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+