Nieuwe updates: iOS 10, macOS, watchOS 3 en tvOS

Afgelopen maandag heeft Apple weer een WWDC keynote gehouden. In deze keynote is onder andere een nieuwe OS X aangekondigd en een nieuwe versie van iOS. Lees hieronder in het kort wat voor updates je dit jaar kunt verwachten van Apple. 

watchOS
De nieuwe update van watchOS is alweer de derde update van het besturingsysteem van de Apple Watch. Deze update zal de watch vooral een stuk sneller maken en tevens een stuk overzichtelijker. Zo kun je makkelijker tussen apps switchen en zijn er nieuwe wijzerplaten toegevoegd die matchen met de kleur van de horlogeband. Daarnaast is gezondheid een belangrijk onderwerp. Zo zijn er allerlei features toegevoegd die het mogelijk maken om je gezondheid bij te houden en deze te delen met je vrienden.

Lees hier alle updates van de watchOS

tvOS
De update van tvOS is één van de kleinere updates die er aangekondigd zijn maar zeker geen onnodige. Zo komt er een dark-mode zodat het prettiger is in de avonduren naar het scherm te kijken en krijgt de remote app voor iOS een update zodat het gemakkelijker wordt om je tv te besturen.

Lees hier alle updates van de tvOS

macOS Sierra
Apple stopt met de naam OS X en zal verder gaan onder de naam macOS. De nieuwste versie heet Sierra. In deze versie zal Siri worden toegevoegd aan de Mac’s. Op deze manier kun je voortaan commando’s geven aan je Mac zoals je dat gewend was met de iPhone of iPad, maar dan nog uitgebreider. Ook wordt het nog gemakkelijker om op verschillende apparaten te werken, zo kun je een stuk tekst of een foto kopiëren op een iPhone en dit simpelweg plakken op een Mac. Daarnaast zijn alle documenten op een Mac beschikbaar op andere apparaten. Verder werd Apple Pay geïntroduceerd voor het web. Zo kunnen online aankopen gemakkelijk worden betaald via Apple Pay.

Lees hier alle updates van macOS Sierra

iPhone iOS10iOS 10
Een andere grote update is de nieuwe versie van iOS. Deze update zal in de herfst van 2016 beschikbaar zijn voor de iPhone, iPod en iPad. In deze versie zal onder andere de berichten app een grote update krijgen. Notificaties zullen nog uitgebreider zijn door middel van 3D touch en de iPhone kan ontgrendeld worden door hem simpelweg op te pakken. Ook zal navigeren door middel van Maps makkelijker worden en zijn je fotos’ meer geordend.

Lees hier alle updates van iOS 10

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+