Nieuw: wifi-meting van uw bedrijfslocatie

Wifi is tegenwoordig onmisbaar geworden. Steeds meer apparaten maken gebruik van deze draadloze verbindingstechniek en ook gebruikers maken met steeds meer apparaten tegelijk gebruik van een draadloos netwerk. Door toenemende belasting van de wifi netwerken, maar ook de stijgende hoeveelheid draadloze netwerken ontstaan vaak problemen. Slecht bereik, signaalsterkte problemen, trage draadloze netwerken en verbindingsproblemen komen daarmee regelmatig voor. Er zijn allerlei factoren van invloed op uw netwerk die niet zichtbaar zijn.

Daarom biedt Brisk ICT de Wireless Site Survey, een meting die het gehele wifi netwerk op uw bedrijfslocatie in beeld brengt. Na een Site Survey is precies zichtbaar wat de knelpunten in uw wifi netwerk zijn, maar ook waar gaten in het netwerk zitten waar medewerkers of bezoekers geen dekking hebben.

Na een Site Survey rapporteren we hoe het is gesteld met uw wifi netwerk, welke aanpassingen noodzakelijk zijn of ontwerpen we uw nieuw aan te leggen wifi netwerk. De wireless Site Survey is de basis voor een goed functionerend, probleemloos wifi netwerk.

wifi

Slechte-wifi-verbinding

Wifi-Site-survey-results

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+