Nieuw in Adobe Creative Cloud 2015

Deze week is Creative Cloud 2015 verschenen met een aantal nieuwe functies en het nieuwe Adobe Stock. Voordat je nu direct op updaten klikt let nog even op, want je hebt bij de update ook geavanceerde updates. Hierin kun je bijvoorbeeld aangeven of je de oude versie van je Creative Cloud apps wilt behouden, of dat ze vervangen mogen worden voor de nieuwe 2015 versie. Het is raadzaam om de oude versie nog even te laten staan. Stel dat je nog een bug tegenkomt, dan heb je in ieder geval nog je goed werkende 2014 apps.

Bekijk de video van Adobe over Creative Cloud 2015 en daaronder enkele van de nieuwste functies zoals Adobe deze beschrijft:

Adobe Stock
Geef je creatieve projecten een vliegende start doordat je snel kunt zoeken in 40 miljoen kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen en graphics in de nieuwe Adobe Stock-afbeeldingenservice. De service is handig geïntegreerd in CC-desktoptoepassingen zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. Sla de afbeeldingen gewoon op in je Creative Cloud Libraries en vraag ze vervolgens rechtstreeks op vanuit je favoriete desktopapps. Je kunt Adobe Stock aanschaffen samen met nieuwe Creative Cloud for teams-aankopen, of het eenvoudig toevoegen aan je bestaande lidmaatschap.

Adobe Photoshop CC

Vind de perfecte afbeelding met de gloednieuwe Adobe Stock-service en voeg deze rechtstreeks toe aan je Photoshop-ontwerpen via je Creative Cloud Libraries. Dankzij de verbeterde Creative Cloud Libraries heb je je elementen altijd binnen handbereik en kun je ze probleemloos delen met je creatieve team. Gebruik de nieuwe tekengebieden om in één Photoshop-bestand lay-outs voor meerdere schermen te ontwerpen. Bekijk real-time voorvertoningen van je ontwerpen voor mobiele apps en het web met de functie Voorvertoning van apparaat. Exporteer snel je afbeeldingen en ontwerpen met de exportfunctie voor nieuwe elementen. En profiteer van de snellere prestaties dankzij verbeteringen in de Mercury Graphics Engine.

Adobe Illustrator CC
Voeg rechtstreeks vanuit Illustrator snel een nieuwe afbeelding of graphic uit de nieuwe Adobe Stock-service toe aan je compositie. Houd via de verbeterde Creative Cloud Libraries altijd je favoriete elementen bij de hand. De nieuwe prestatieverbeteringen zorgen ervoor dat je tot tien keer sneller kunt pannen, zoomen en scrollen. Bekijk en bewerk de kleinste details in je meest complexe illustraties met de tien keer sterkere zoomvergroting. En herstel probleemloos niet opgeslagenwerk wanneer Illustrator vastloopt, zodat je nooit meer een bestand kwijtraakt.

Adobe InDesign CC
Ontdek fantastische afbeeldingen met de nieuwe Adobe Stock-service en voeg deze snel toe aan je ontwerpen door ze op te slaan naar Creative Cloud Libraries en ze rechtstreeks te gebruiken vanuit InDesign. Deel afbeeldingen, kleuren, penselen, teken- en alineastijlen en nog veel meer tussen InDesign en andere Creative Cloud-apps voor desktop en mobiele apparaten via de verbeterde Creative Cloud Libraries. Voer alledaagse taken sneller dan ooit uit met het nieuwe Mercury Drawing Performance. Plaats afbeeldingen rechtstreeks in cellen of tabellen om tabellen te maken die een combinatie bevatten van zowel tekst als graphics. Voeg kleur of schaduwen toe aan alinea’s.

Adobe Premiere Pro CC
Werk op gloednieuwe manieren met kleur en licht dankzij het nieuwe deelpaneel Lumetri Color. Maak vloeiend lopende interviews door soundbites naadloos op elkaar aan te laten sluiten met Morph Cut. Leg met Adobe Premiere Clip direct inspirerende momenten vast en bewerk je video vervolgens met de volledige creatieve kracht van Adobe Premiere Pro. Creëer inhoud met de juiste lengte zonder tijdrovende microbewerkingen. Terwijl je de duur van je video aanpast, worden met Time Tuner automatisch frames toegevoegd of verwijderd in scèneovergangen en in gedeelten met stilstaande beelden of weinig visuele activiteit.

Adobe After Effects CC
Herken gezichten met een uitzonderlijke nauwkeurigheid door het niveau van gedetailleerdheid voor gezichtsherkenning te beheren. Dankzij eenvoudige maskertracering kun je snel effecten toepassen op uitsluitend een gezicht, zoals selectieve kleurcorrectie of het laten vervagen van een gezicht. Je kunt ook specifieke punten op het gezicht traceren, zoals de pupillen, de mond of de neus. Met het nieuwe After Effects kun je ook sneller werken dankzij Ononderbroken previews. Je kunt ontwerpmogelijkheden bekijken, eigenschappen aanpassen, en zelfs de grootte van deelvensters wijzigen zonder het afspelen van je composities te hoeven stoppen.

Adobe Dreamweaver CC
Bouw snel gebruiksklare websites die dynamisch kunnen worden aangepast aan verschillende schermgrootten, en maak responsief ontwerpen onderdeel van je dagelijkse workflow. Bekijk voorvertoningen van je pagina’s of test de interactiviteit in real-time, om te zien hoe je ontwerp er in een mobiele browser uit ziet. Zet Photoshop-composities snel om in gecodeerde ontwerpen met Extract. En werk efficiënter met Code Editor-gereedschappen zoals codevoltooiing, ingebouwde validatie en sitebeheer.

Adobe Muse CC
Adobe Typekit-websitelettertypen zijn nu beschikbaar in het lettertypemenu van Adobe Muse zodat je rechtstreeks toegang hebt tot duizenden kwalitatief hoogwaardige lettertypen. Download nieuwe Adobe Muse add-ons en voeg nieuwe elementen toe aan je site, zoals een winkelwagentje, een blog of tabellen. Je kunt ook keuzerondjes en selectievakjes toevoegen, zodat de bezoekers van je website een of meer opties op een contactformulier kunnen selecteren.

Verbonden mobiele apps
De 2015 release introduceert tientallen vernieuwingen voor het volledige Creative Cloudecosysteem. Dankzij de nieuwe mobiele apps Adobe Hue, Preview en Comp kun je nog eenvoudiger inspiratie vastleggen en vanaf elke locatie creëren. De mobiele apps Shape, Color en Photoshop Mix zijn nu verkrijgbaar voor Android. En de hele familie mobiele apps van Creative Cloud is nu meer verbonden dan ooit.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+