ndc mediagroep

NDC 250

“Een telefoontje is voldoende”

“Als mediabedrijf zijn we cross-platform,” zegt Peter Penninga. Hij is teamleider Operations ICT-beheer bij NDC Mediagroep, uitgever van onder meer Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. “Brisk ICT ontzorgt ons volledig voor alle devices op het Mac-platform.”

In januari 2012 startte NDC mediagroep met de grootscheepse aanschaf van Apple-apparaten: iMacs, MacBook Pro’s, iPhones en iPads. “Het sloot aan bij de keuze voor gestandaardiseerde werkplekken,” licht Peter Penninga toe. “Eerder werkten onze grafische vormgevers al een tijdlang op Mac-computers, nu werd Apple de norm binnen het hele bedrijf.”

Niet alleen dtp’ers en fotografen, maar ook redacteuren, account-managers en directieleden maakten kennis met de diverse Apple-producten voor zakelijk gebruik. “In de grafische wereld zet Apple al jarenlang de toon,” zegt Peter Penninga. “Door de populariteit van de iPhone en de iPad is Apple nu in het hele bedrijfsleven aan een opmars bezig.”

NDC mediagroep telt zo’n 750 medewerkers, van wie het merendeel door Brisk ICT met een of meer Apple-apparaten werd uitgerust. De bedrijfsautomatiseerder neemt ook de service en reparatie voor zijn rekening. “Het aantal storingen valt mee,” vertelt Peter Penninga, “daar staan Apple-producten om bekend.”

En gaat er een keer toch wat mis, dan is volgens Peter Penninga één telefoontje voldoende. “Brisk ICT toont zich erg betrokken bij de klant. Een simpel voorbeeld. Laatst begaf de iPhone van een van onze directieleden het plotsklaps. Wat denk je? Brisk ICT regelde onmiddellijk een nieuwe. Ook een defecte MacBook wordt meestal binnen een dag gerepareerd of vervangen. Officieel Apple-dealer word je kennelijk niet zo maar.”

Brisk ICT is partner van NDC mediagroep voor levering, service en reparatie van:

  • iMacs
  • MacBooks
  • iPhones
  • iPads

Download deze klantcase als pdf >>

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+