Microsoft verbetert upgradeproces Windows 10

Zoals we eerder al eens aangaven, verliep de update naar Windows 10 niet altijd even soepel. Alhoewel het bij veel gebruikers goed ging, liepen ook vrij veel gebruikers nog tegen problemen aan. Afgelopen dinsdag heeft Microsoft twee updates uitgebracht voor Windows 7 en Windows 8.1, waarmee ze deze problemen hopen te verhelpen en de overstap naar Windows 10 soepeler willen laten verlopen.

Brisk-ICT-Windows-10In Nederland blijft het marktaandeel van Windows 10 sterk groeien, veel mensen zijn al overgestapt. Inmiddels draait volgens StatCounter al 21% van de computers in Nederland op Windows 10. Er zijn echter ook genoeg mensen die nog niet overgestapt zijn, zo ligt het aandeel van Windows 7 nog op 39% en Windows 8.1 op 15,6%. Misschien wachten ze nog even of, of zijn ze tegen problemen aangelopen tijdens het updateproces.

Microsoft heeft de afgelopen maanden de problemen in kaart gebracht en met deze updates blijven veelvoorkomende foutmeldingen achterwege. Ook krijgt Microsoft betere foutrapportages door deze updates. Zoals ze zelf zeggen: “Deze update verbetert ook Microsofts vermogen om de kwaliteit van de upgrade te controleren.”

De updates voor Windows 7 en Windows 8.1 zijn optioneel, u hoeft er geen gebruik van te maken. Om ze te installeren gaat u naar Windows Update.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+