Bestel de Surface Pro bij Brisk ICT

Eerder dit jaar kondigde Microsoft een nieuwe Surface Pro aan. Dit product is verkrijgbaar in verschillende modellen, uitgerust met een Core m3-, i5- of i7-processor. De nieuwe generatie tablets krijgt geen nummer, zoals bij de Surface Pro 4, maar heet gewoon Surface Pro. Dit moet zorgen voor duidelijkheid in de Surface-lijn, de andere producten (Book, Laptop en Studio) krijgen ook geen nummers. De Surface Pro is te bestellen bij Brisk ICT.

Hardware
De Surface Pro heeft in de duurste varianten een Intel Core i7-7660U, de goedkopere modellen zijn voorzien van een Intel Core i5-7300U processor. Het goedkoopste model heeft een Core m3-processor. Het geheugen varieert van 4 tot 16 GB en SSD-opslag is er van 128GB tot 1TB.

De tablet heeft geen USB-C aansluiting, maar gebruikt de Surface Connect-aansluiting van Microsoft voor het opladen en voor het aansluiten van accessoires. Verder is de Surface Pro voorzien van een 3,5mm-audioaansluiting, USB-A poort en een mini-displayport. De tablet is voorzien van een grotere accu, die volgens Microsoft 13,5 uur mee gaat, wat aanzienlijk langer is dan bij de vorige generatie. De Surface Pro 4 zou 9 uur mee gaan.

Ontwerp en scherm
De Surface Pro heeft lichte veranderingen ondergaan ten opzichte van de Surface Pro 4. De hoeken zijn afgeronder en het gewicht is 12 gram lager. De Pro is voorzien van een nieuw scharnier, waarmee de tablet neergezet kan worden in een hoek van 165 graden. De tablets hebben een scherm van 12,3” met een resolutie van 2736×1824 pixels.

Accessoires
Bij de vorige generatie werd de Surface Pen nog meegeleverd, maar die moet vanaf nu los aangeschaft worden. Wel is de pen verbeterd: waar hij voorheen nog onderscheid maakte tussen 1024 drukniveaus, zijn dat er nu 4096. De pen is verkrijgbaar in vier kleuren. Verder werkt de Surface Dial, die ontwikkeld is voor de Surface Studio, nu ook op de Surface Pro. Verder kan een Type Cover aangeschaft worden bij de tablet. Deze komt in vier nieuwe kleuren, met een afwerking van de stof alcantera, net als bij de Surface Laptop.

De Surface Pro is te verkrijgen in zes verschillende modellen. Wilt u meer informatie over prijzen? Of liever eerst één komen bekijken en zelf uitproberen? Neem dan contact met ons op.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+