Microsoft komt in 2017 met twee grote Windows 10 updates

Microsoft brengt dit jaar twee grote updates uit voor Windows 10. De eerste update, de Creators Update, komt in april uit. De tweede update met de interne naam Redstone 3, is tijdens het Microsoft Ignite-evenement in Australië bevestigd.

Creators Update
De eerste grote update maakt onder meer Paint 3D beschikbaar en heeft ondersteuning voor VR. Ook wordt een e-bookwinkel geïntroduceerd, wordt het mogelijk om in een kleine overlay een video te bekijken en wordt ‘dynamic locking’ beschikbaar: als een gekoppelde bluetooth-telefoon niet meer in de buurt van het Windows 10-apparaat is, vergrendeld de tablet of pc.

Redstone 3 update
De Redstone 3 update is vooral gericht op de gebruikersinterface van Windows 10, zo zal de nieuwe interface meer animaties, eenvoud en consistentie krijgen. Alle nieuwe functies en wijzigingen voor de interface gaan vallen onder het zogenaamde Project Neon. Verder wordt het mogelijk om de achtergrond en taakbalk te laten vervagen of te laten verdwijnen als bepaalde apps geopend zijn. De Redstrone 3 update zorgt ook voor verdere ondersteuning van de Hololens.

De tweede grote update wordt waarschijnlijk eind 2017 of begin 2018 beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. De Creators Update wordt in april uitgebracht.

Bron: Tweakers

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+