Microsoft brengt updates voor Office voor iPad uit

Microsoft heeft op 1 augustus updates uitgebracht voor het Office-softwarepakket voor de iPad. Zowel Word, Excel als PowerPoint hebben een update ontvangen. De updates introduceren diverse verbeteringen en nieuwe features.

Office-ipad-updateIn Word heeft Microsoft een aantal nieuwe features toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om Word-bestanden in PDF-formaat te verzenden. Ook brengt de update hulpmiddelen voor afbeeldingen om eenvoudig en snel afbeeldingen bij te snijden. Als laatste heeft externe lettertypen beschikbaar gemaakt in het menu Lettertypen.

Net als Word heeft ook Excel nu de mogelijkheid om Excel-bestanden als PDF te verzenden. Microsoft introduceert met deze update voor Excel ook ondersteuning voor externe toestenborden, draaitabbelen, afdrukopties, hulpmiddelen voor afbeeldingen en externe lettertypen.

Als laatste heeft ook PowerPoint een aantal nieuwe features gekregen. Versie 1.1 van het populaire programma brengt onder andere een weergave voor de presentator, media afspelen, invoegen van video’s, hulpmiddelen voor afbeeldingen, PDF’s verzenden, hyperlinks en lettertypen.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+