Microsoft brengt de Surface Book in 2017 naar Nederland

Microsoft heeft bekend gemaakt dat de Surface Book vanaf begin 2017 ook in Nederland verkocht wordt. Dit gaat zowel om de nieuwe versie die vorige week tijdens het Windows 10-event geïntroduceerd is, als om het i5-model die vorig jaar al gelanceerd is. Deze is nooit officieel in Nederland uitgebracht, maar daar komt nu verandering in.

De Surface Book kwam eind 2015 uit in de VS en is de eerste laptop van Microsoft. Deze modellen draaien op een Intel Core i5 processor. De laptop heeft een afneembaar touchscreen en een flexibel scharnier waardoor de laptop totaal dubbelgevouwen kan worden.

Surface Book i7
Vorige week heeft Microsoft de Surface Book i7 gelanceerd, een krachtigere versie van de laptop met verbeterde accuduur van 16 uur. Qua uiterlijk is er weinig veranderd aan de Surface Book, wel is de hardware krachtiger: hij draait op een Intel Core i7, er zit een Nvidia GTX 965M in, hij heeft twee keer meer grafische kracht en een verbeterd koelingssysteem.

Wanneer de laptop precies verschijnt op de Nederlandse markt is nog niet bekend, maar volgens Microsoft zal dit begin 2017 zijn. Hoeveel de verschillende modellen in Nederland gaan kosten is ook nog niet bekend. De goedkoopste i7 kost in de VS 2399 dollar.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+