Microsoft begint met uitrol Skype for Business

Microsoft is begonnen met het uitrollen van de Skype for Business-client. Deze tool moet Lync gaan vervangen in de Office 365-cloudpakketten en Office 2013. Eind mei moet de uitrol van de software wereldwijd zijn afgerond.

In maart verscheen al een preview versie van Skype for Business. Microsoft kondigt nu aan dat de voip- en chatsoftware zal worden opgenomen in de maandelijkse updateronde voor Office 2013. Daarnaast komt de software beschikbaar in Office 365. Eind mei moet de hele migratie gereed zijn.

Skype for Business zal Lync Online in Office 365 vervangen. De software is geïntegreerd in de kantoorsoftware van Microsoft en biedt de zakelijke gebruiker ook de mogelijkheid om met reguliere Skype-gebruikers gesprekken te voeren. Wel kunnen systeembeheerders de functies van Skype desgewenst inperken. Ook het beveiligingsniveau zou hoger liggen.

Skype for Business zal vanaf 14 april als onderdeel van Office maandelijkse updates uitrollen als een update voor Lync. De bijgewerkte Skype for Business client is geïnspireerd door de look en feel van Skype en vervangt in de meeste gevallen de Lync gebruikerservaring.

Logo_SkypeForBusiness_250x35

Bekijk hier een video over de wijzigingen in Skype for Business


Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+