Marktaandeel Windows 10 Mobile gestegen

Het marktaandeel van Windows 10 Mobile is gestegen naar 8,8%. Windows 10 Mobile is nu al een geruime tijd beschikbaar en te downloaden voor de mobiel. is de reden waarom het marktaandeel gestegen is komt door het feit dat vele gebruikers de nieuwe update omarmd hebben.

Een advertentienetwerk genaamd Adplex beweert de stijging op basis van een onderzoek op
hun netwerk. Door alle apparaten 24 uur lang te registreren is een marktaandeel van 8,8% ontstaan. Dit percentage is mede tot stand gekomen door de insider previews maar ook door de laatst uitgekomen Lumia 950’s en 550 die vanaf het begin al beschikken over de nieuwe software.
Brisk ict Marktaandeel Windows 10 Mobile gestegen

De 8,8% is pas in de laatste maand tot stand gekomen. Als we namelijk kijken naar het percentage van afgelopen oktober was dat nog maar 5,7%. In november zagen we al een lichte stijging naar 7% wereldwijd. Windows 10 Mobile is nu nagenoeg gelijk aan de 8,9% van de Windows Phone 8.1. Maar verwacht wordt is dat de gebruikers van Windows 10 Mobile alleen nog maar zal toenemen in de komende maanden. Dit komt mede doordat Microsoft voor begin volgend jaar heeft aangekondigd een update klaar te hebben voor de telefoons die nog beschikken over Windows Phone 8 of 8.1.

 

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+