macOS Sierra: Siri, Apple Watch, Apple Pay en meer

Apple heeft vandaag macOS Sierra vrij gegeven. Het laatste besturingssysteem voor de mac is gratis te downloaden in de App store. Je kunt het nieuwe besturingssysteem via deze link downloaden. Hij is geschikt voor de volgende Mac modellen:  

  • MacBook (Late 2009 of nieuwer)
  • MacBook Pro (Mid 2010 of nieuwer)
  • MacBook Air (Late 2010 of nieuwer)
  • Mac mini (Mid 2010 of nieuwer)
  • iMac (Late 2009 of nieuwer)
  • Mac Pro (Mid 2010 of nieuwer)

ios_10_macos_sierra-800x457

macOS Sierra (10.12), wat de opvolger is van OS X El Capitan (10.11), heeft een nieuwe naam dat past bij de andere nieuwe besturingssystemen. iOS, watchOS en tvOS. Waar de update vooral de focus op legt is de integratie met de iPhone en de Apple Watch. Ook is de nieuwe OS nog gebruiksvriendelijker.

macOS Sierra brengt Siri naar de Mac, hierdoor is het mogelijk om te kunnen communiceren met de Mac door middel van je stem. Daarnaast kan de Mac nu automatisch worden ontgrendelt door middel van een Apple Watch. Ook is er nu een universeel klembord waardoor het mogelijk is om iets te kopiëren op de Mac en vervolgens te plakken op een iPhone.

De nieuwe iCloud update zorgt ervoor dat bestanden die zijn opgeslagen op de desktop of in de documenten folder van een mac op alle apparaten toegankelijk zijn door middel van iCloud Drive. Ook zijn er geavanceerde algoritmen toegevoegd die gezichten kunnen herkennen en objecten waar door het zoeken naar specifieke foto’s nog makkelijker wordt.

Download macOS Sierra via deze link.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+