Kondigt Apple in maart de Apple Watch 2 & iPhone 6c aan?

Volgens geruchten zou Apple in maart tijdens een evenement de Apple Watch 2, de opvolger van de eerste smartwatch, aankondigen. Ook zou een nieuwe 4” iPhone aangekondigd worden, de iPhone 6c. Deze geruchten komen van Mark Gurman van 9to5mac, een bron die al vaker heeft laten zien betrouwbare informatie over Apple te hebben.Brisk ICT Groningen Apple Watch

Mark Gurman zegt dat de Apple Watch 2 in april in de winkels zou liggen. Eerder is op 9to5mac al eens geschreven over onder andere een camera voor de Watch, verbeterde draadloze mogelijkheden en betere gezondheidssensoren. Welke functionaliteiten de Apple Watch 2 daadwerkelijk zal hebben is nog niet bekend. Volgens Gurman is Apple al begonnen met de ontwikkeling van de Apple Watch 2 vóór de huidige smartwatch in de verkoop ging.

Naast de opvolger van de eerste Apple Watch, wordt er door Gurman ook gesproken over een nieuwe iPhone met een 4 inch scherm, deze zou de iPhone 6c gaan heten. Deze telefoon zou een opvolger zijn van de iPhone 5c en een kleiner scherm hebben dan de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Deze hebben schermen van 4,7” en 5,5”, maar er zou weer vraag zijn naar een kleiner scherm.

Bron: 9to5mac

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+