Klantendag

Brisk-ICT-klantendag1

Vanavond vieren we het tienjarig bestaan van Brisk ICT in WILDLANDS Adventure Zoo! Hieronder staan nog enkele belangrijke details.

Aankomst
Belangrijk: vanaf de ingang van het park vertrekken we in groepen naar het restaurant. De eerste groep vertrekt om 17.30 uur, om 17.45 uur en 18.00 uur gaan er ook nog groepen. Zorg dus dat je er uiterlijk 18.00 uur bent. Mocht dit niet lukken, laat het dan van tevoren weten door te mailen naar dit mailadres. Als je op de avond zelf onverhoopt toch later bent dan 18.00 uur, bel dan naar 0611137625, zodat we je kunnen ophalen bij de ingang. Bel bij geen gehoor naar 0655741571.

Parkeren
Het beste is om te parkeren bij de parkeerplaats bij de kruising Van Schaikweg – de Klokkenslag: deze ligt op enkele minuten lopen van het park. Vanaf 18.00 uur kun je hier gratis parkeren. De overige parkeerplaatsen zijn ’s avonds niet gratis, er worden geen parkeerkaarten verstrekt. Let op: de door ons geadviseerde parkeeplaats is nieuw aangelegd, dus deze zal niet worden aangegeven in je navigatiesysteem. De parkeerplaats ligt naast de straat Klokkenslag, je kunt erop vanaf de Van Schaikweg. Bekijk hier waar de parkeerplaats ligt.

Slecht weer
Alhoewel we natuurlijk hopen op mooi weer, lijkt het toch spannend te worden. Omdat de avondexpeditie voor een deel buiten is, raden we aan om in geval van slecht weer een paraplu mee te nemen.

Donatie Ronald McDonald Huis Groningen
Mocht je het voornemen hebben om iets mee te nemen, dan willen we je graag vragen in plaats daarvan een donatie aan het Ronald McDonalds Huis Groningen te schenken. Dit kan door een bedrag over te maken naar NL70RABO0329476076 t.n.v. Stichting Ronald McDonald Huis Groningen. Vermeld bij je donatie de code BRISK, zodat we je persoonlijk kunnen bedanken voor de donatie (bedragen blijven onbekend bij ons).

Dresscode: informeel

Inschrijven voor de klantndag is helaas niet meer mogelijk. Mocht je niet meer aanwezig kunnen zijn bij de klantendag, laat dit ons dan tijdig weten door je af te melden via onderstaand formulier.

Afmelden voor de klantendag:

  Je naam

  Je e-mailadres

  Bedrijfsnaam

  Opmerking

  Neem de onderstaande vier tekens over en klik op verzenden.
  captcha

   

  Alles werkt samen
  Overzicht merken
  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
  Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
  Google+