iPhone 7 en de nieuwe Apple Watch: alles over het Apple event.

Gister was het grote Apple event waar het vooral draaide om de nieuwe iPhone 7. Ook zijn de nieuwe draadloze oordopjes voor de iPhone 7 en de Apple Watch Series 2 aangekondigd. Hieronder een overzicht van de belangrijkste updates!

iPhone 7
Het was al een beetje te verwachten, de nieuwe iPhone 7. Ook is hier weer een Plus variant van net als bij de iPhone 6s. De nieuwe iPhone is waterbestendig, heeft voor het eerst stereo speakers en heeft een nieuwe aangepaste home button. Wat erg opvalt aan de iPhone 7 is dat deze geen koptelefoon aansluiting meer heeft. Alles gaat nu via de Lightning aansluiting. Wel krijg je er een adapter kabel bij zodat je nog steeds gebruik kunt maken van een 3.5mm jack koptelefoon of oordopjes.

schermafbeelding-2016-09-08-om-10-26-30

De homebutton zal niet langer meer een fysieke knop zijn. Het zal je nu de indruk geven dat je iets indrukt maar daadwerkelijk gebeurt er niks. Dit is hetzelfde systeem als bij de MacBook touchpad. Dit systeem is ingebouwd omdat de iPhone 7 op deze manier waterbestendig is. Verder zit er een nieuwe A10 chip in en moet de batterij 2 uur langer meegaan in vergelijking met de vorige iPhone.

Ook de camera heeft een flinke upgrade ondergaan. De iPhone 7 heeft een 12MP camera en de selfie camera is nu 7MP. De iPhone 7 Plus heeft twee camera’s. Deze beschikt nu over Optical Image Stabilization, een wide angle lens en kan 2x inzoomen zonder kwaliteit verlies. Daarnaast is er nu een extra kleur bij gekomen, de glossy zwarte versie.

Apple Watch Series 2

Er is een nieuwe versie van de Apple Watch. Deze heeft nu GPS zodat je makkelijk kunt zien waar je allemaal langs bent geweest als je bijvoorbeeld een stuk hebt hardgelopen. Ook heeft deze een nieuwe dual-core processor wat ervoor moet zorgen dat de apps een stuk soepeler draaien.

schermafbeelding-2016-09-08-om-10-26-15

De Apple Watch Series 2 is ook waterbestendig. Je kunt hiermee tot wel 50 meter onder water. Zo kun je de Watch tijdens het zwemmen of surfen gewoon omhouden. De speaker zal ervoor zorgen dat het water na het zwemmen er weer uit wordt geblazen omdat dit een plek is waar water naar binnen kan komen. De bestaande Apple Watch heeft een nieuwe processor gekregen.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+