iPad2 vooral sneller en met camera

De spanning afgelopen vrijdag was voelbaar bij Brisk ICT, want de iPad2 werd op die dag afgeleverd. De iPad2 is sinds vrijdag 17:00 officieel verkrijgbaar in Nederland en is meteen overal uitverkocht. Met de zeer beperkte voorraad heeft Brisk ICT vrijdagavond toch een aantal zakelijke klanten blij kunnen maken met deze gewilde gadget. Hieronder een korte review van de iPad2.

Design
Afgeronde hoeken, ietsje lichter en een stuk dunner, waardoor hij prettiger aanvoelt dan zijn voorganger. Behalve met zwarte rand is de iPad2 nu ook met witte rand leverbaar. Het is vooral de combinatie met Smart Cover wat hem tot een eyecatcher maakt.

Smart Cover
De Smart Cover is tegelijk met de iPad2 ontworpen, ze sluiten perfect op elkaar aan. De iPad2 gaat automatisch aan wanneer je de Smart Cover opent. De hoes is omvouwbaar tot een handige standaard om de iPad2 schuin te plaatsen voor bediening of rechtop als display. Deze strakke multifunctionele cover wordt op zijn plek gehouden met hulp van 31 magneetjes in de iPad2 en de cover. Deze magneetjes zorgen ook dat het scherm uitgezet wordt als de cover dicht gaat.

Snelheid en graphics
Technisch is de iPad 2 twee keer zo snel als zijn voorganger en is de grafische processor zelfs negen keer sneller. Dit is in de praktijk ook merkbaar! Een app start sneller op en pagina’s in de browser worden vlotter geladen.

Camera
De grootste verandering is de toevoeging van twee camera’s, die we misten bij de vorige editie. Met de Apple app Facetime is de iPad nu ook geschikt voor videochatten, kan er (720P) video worden gefilmd en kunnen foto’s gemaakt worden. Een dikke plus dat de camera is toegevoegd!

Conclusie
De iPad 2 is mooier dankzij de Smart Cover, merkbaar sneller door vernieuwde processoren en vooral functioneler door de toevoeging van de camera. Je mag met recht spreken van een waardige opvolger van de eerste generatie iPad.
iPad2

Bron: Brisk ICT

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+