iPad Pro: vooral gericht op zakelijke gebruikers

Sinds deze week is de nieuwste tablet van Apple, de iPad Pro, verkrijgbaar! Apple wil nieuwe markten aanboren als het gaat om tablets en met deze iPad Pro richten ze zich dan ook vooral op de zakelijke gebruikers. Met het grote scherm en de krachtige A9X processor die bijna twee keer zo snel is als die van de iPad Air 2, wil Apple een tablet neerzetten die een laptop zou kunnen vervangen.

Apple iPad ProHet meest opvallende aan deze nieuwe tablet is het scherm. Met een retinascherm van maar liefst 12,9 inch is dit de grootste iPad van Apple tot nu toe. Naast dat het scherm groter is dan vorige iPads, is hij ook veel drukgevoeliger door de Multi-Touch-technologie. Om hier optimaal gebruik van kunnen te maken is speciaal voor de iPad Pro een nieuwe styluspen, de Apple Pencil ontwikkeld. Hiermee kan veel nauwkeuriger gewerkt worden op het drukgevoelige scherm. Door harder te drukken wordt een getekende lijn bijvoorbeeld dikker dan wanneer er zacht gedrukt wordt. Schetsen, ontwerpen, schrijven, met de Apple Pencil werkt dit veel gedetailleerder.

Naast de Apple Pencil kan de tablet ook bediend worden met een toetsenbord: het Smart Keyboard. Dit toetsenbord zit verwerkt in de hoes en maakt het mogelijk om op de tablet te werken alsof het een laptop is. Het toetsenbord wordt aangesloten op de Smart Connector, waar de tablet mee opgeladen kan worden. Deze Smart Connector voorziet het toetsenbord van stroom, opladen is dus niet meer nodig!

Door de krachtigste processor die Apple tot nu toe heeft gemaakt, is de iPad geschikt voor het draaien van zwaardere programma’s. Ook zijn door het grote scherm geavanceerdere apps mogelijk. De iPad Pro biedt nieuwe mogelijkheden en kan voor zakelijk gebruik zeker interessant zijn.

De iPad Pro is ook bij Brisk ICT te bestellen!

Ga naar de webshop

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+