iPad primeur bij Apple Authorised Reseller Brisk ICT

Slechts 3 dagen na de Amerikaanse release heeft Brisk ICT te Groningen één van de eerste Apple iPad in huis. Op 3 april is de verkoop van de iPad in Amerika vrijgegeven door Apple. In Nederland of elders in Europa is de iPad nog niet verkrijgbaar, onbekend is wanneer dat wel gebeurd. Brisk ICT heeft enkele iPad’s weten te bemachtigen via haar contacten in Amerika en heeft deze laten overkomen naar Nederland.

Al gelijk bij de aankondiging van Apple, is de iPad een grote hype. Veel Apple liefhebbers zaten met smart te wachten op deze tablet, maar ook niet Apple gebruikers reageren positief op de Apple iPad. Afgelopen zaterdag (3 april) tijdens de Amerikaanse release lagen de klanten al dagen eerder voor de deur te wachten om zeker te zijn een iPad te kunnen bemachtigen.

iPad01_iPadzelf_smallDe Apple iPad is een tablet met een 9,7” LED Multi touch display en met 16GB, 32GB of 64GB opslagcapaciteit. De batterij gaat bij normaal gebruik minimaal 10 uur mee. Het standaard model heeft o.a. ingebouwde Wifi (802.11N, 802.11a) & Bluetooth 2.1, ook is er binnenkort een versie leverbaar met 3G mogelijkheid (data verbinding/mobiel internet via het GSM/UMTS netwerk). Opvallend is dat de iPad (nog?) geen webcam heeft.

De Apple iPad is zakelijk te gebruiken voor het geven van presentaties, het tonen van productinformatie, opslaan van notities, bijhouden van de agenda, etc. Dankzij de ondersteuning van Microsoft Exchange is ook een koppeling met een corporate mail systeem goed mogelijk. Uiteraard ontbreekt de iWork suite niet.

De Apple iPad biedt een volledig nieuwe belevenis op het gebied van internet, boeken lezen, films kijken, muziek luisteren, games spelen en veel meer. De iPad laat zich intuïtief bedienen, hij is klein maar grootgenoeg om er uren mee te kunnen werken of gewoon plezier mee te hebben.

Brisk ICT bood vandaag haar zakelijke relaties de mogelijkheid om kennis te maken met de iPad. Tijdens de informele lunch in Silotoday lunchcafe te Groningen kon de iPad worden bekijken, vastgehouden en getest. Was u daar niet bij maar wilt u ook de iPad eens bekijken en proberen? Dan kunt u alsnog hiervoor terecht bij Brisk ICT: bel (050-3113000) of mail (apple@brisk-ict.nl) voor een afspraak.

iPad02_iPadlunch_small

iPad03_iPadlunch_small

Voor de Apple iPad keynote en iPad video kunt u terecht op http://www.apple.com/nl/ipad/

Brisk ICT heeft ook een eigen “hands on” video gemaakt:

Bron: Brisk ICT

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+