iPad Air 3 wordt verwacht in 2016

Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities zal de nieuwe iPad Air 3 begin van het jaar 2016 aangekondigd worden. De investeerders werden geïnformeerd door Kuo over de opvolger van de iPad Air 2, die inmiddels al sinds 2014 op de markt is. Wat opmerkelijk is, is dat het drukgevoelig 3D Touch scherm niet aan de nieuwe iPad is toegevoegd.

Brisk ict Nieuwe iPad Air 3 Apple Watch 2 en iPhone aangekondigd in 2016

Waarom de nieuwe iPad Air 3 naar alle waarschijnlijkheid niet zal beschikken over het nieuwe 3D Touch technologie is dat Apple nog altijd productieproblemen lijkt te hebben met de nieuwe schermen van de iPhone 6s en 6s Plus. Wat inmiddels vrijwel zeker is, is dat er in 2016 een nieuw evenement gepland staat. Er wordt verwacht dat in maart 2016 de nieuwe iPad Air 3 zal worden aangekondigd.

De kans dat er alleen een nieuwe iPad aangekondigd zal worden is klein, de Apple Watch is rond die tijd alweer een jaar oud. Er wordt dus ook een nieuwe versie van de populaire smartwatch verwacht. Verder zou Apple nog een nieuwe iPhone introduceren van een ander formaat. De nieuwe telefoon zal een 4 inch scherm bevatten met een metalen behuizing en de krachtige Apple A9-soc.

We weten nu bijna zeker wat de iPad niet zal bevatten, maar wat wordt er dan wel verwacht voor verbeteringen in de nieuwe iPad? Het zal voornamelijk om interne hardware gaan en dat de behuizing nagenoeg onveranderd blijft. Door de komst van de nieuwe Apple Pencil zal het scherm aangepast worden zodat beide apparaten goed werken.

Bron: Techtastic

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+