DIGITAL PUBLISHING – Adobe UserGroup in Groningen op 18 september

Brisk ICT zal als sponsor aanwezig zijn tijdens de meeting `DIGITAL PUBLISHING´ van de Adobe UserGroup in Groningen op 18 september. Omdat het een interessante meeting is ´dicht bij huis´ melden volgt hieronder de publicatie van de uitnodiging zoals die op de website staat van de Adobe UserGroup.

DIGITAL PUBLISHING

Tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken, ondanks dat ze nog maar net hun plaats veroverd hebben. Hoe haal je nu het meeste uit de kansen die dit voor je publicaties biedt? Moet je inzetten op InDesign samen met Adobes Digital Publishing Suite? Moet je voor native apps gaan? Of is HTML5 de meest flexibele oplossing voor de toekomst?

smartphone

Op 18 september organiseert de Adobe User Group in de Puddingfabriek in Groningen Digital Publishing. Deze middag willen wij alle mogelijkheden rond digitaal publiceren in kaart brengen, uiteraard met inspirerende en interessante sessies zoals je van ons gewend bent. Of je nu graficus bent, ontwerper of anders bezig bent met digitale publicaties, zorg dat je deze woensdag in Groningen bent! Om 12.00 uur gaan de deuren van de Puddingfabriek open en om 12.45 begint het programma. Uiteraard sluiten we de middag af met een netwerkborrel!

Richard_SlakhorstEerste sprekers bekend
Richard SlakhorstHet programma houden we nog even geheim, maar de eerste namen kunnen we vast bekendmaken: Richard Slakhorst en Pascal Montsma staat op ons podium! Met digitaal publiceren zijn naast distributie, redactie en vormgeving aspecten als navigation, interaction design en motion graphics belangrijk geworden. Nieuwe aspecten dus, die in de klassieke grafische media minder een rol speelden. Deze aspecten vergen een andere manier van denken Zo’n andere manier van denken kan echter een groot verschil maken! Richard Slakhorst (tabletpublisher.nl) komt vertellen hoe je met deze nieuwe technologieën je eigen tabletpublicaties kunt verrijken.

Pascal_MontsmaPascal MontsmaPascal Montsma is freelance adviseur en vormgever interactieve media met tien jaar relevante ervaring. Tijdens zijn presentatie zal Pascal Montsma zijn ervaringen met Digital Publishing Suite visueel tonen. Vanaf de eerste bèta maakt hij gebruik van deze technieken en produceert hij interessante magazines en boeken. Hij laat praktijkvoorbeelden zien en geeft tips en uitleg over de totstandkoming. Vertelt waarom hij is begonnen met Adobe DPS en InDesign vanuit een compleet digitale wereld.

 

Alles op een rijtje
Digital Publishing
Datum: woensdag 18 september
Deuren open: 12.00 uur
Presentaties: 12.45 – 17.00 uur, daarna borrel
Toegang: gratis voor Adobe User Group-leden
Plaats: De Puddingfabriek, Groningen

zie ook http://adobeusergroup.nl/meetings/meeting/digital-publishing?p=uitnodiging

Bron: Adobe User Group

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+