corona_header4

Dienstverlening Brisk ICT in verband met het thuiswerkadvies RIVM

Gistermiddag heeft het RIVM samen met het kabinet maatregelen aangekondigd tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Graag brengen wij u via deze weg op de hoogte van het effect van deze maatregelen rondom de dienstverlening van Brisk ICT.

Aangezien er een thuiswerkadvies is afgegeven, werkt ons personeel zoveel mogelijk vanuit huis. Brisk ICT zal normaal bereikbaar blijven en kan op dezelfde wijze op afstand ondersteuning blijven leveren. Bezoek of ondersteuning van Brisk ICT op locatie van de klant wordt gedaan wanneer dit noodzakelijk is, maar zal per geval beoordeeld worden of dit mogelijk is.

Werken vanuit huis houdt in dat de interne communicatie bij Brisk ICT anders is, wat invloed kan hebben op de dienstverlening en/of de bereikbaarheid. Wij doen er echter alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening aan u te waarborgen.

Wij adviseren onze klanten om tevens de thuiswerkmogelijkheden te testen en/of te evalueren. Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Laat een reactie achter

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+