DermaClinic

DermaClinic is specialist in medisch cosmetische behandelingen. Het bedrijf is bezig aan een flinke opmars: van enkele klinieken in het Noorden transformeert DermaClinic naar een organisatie met landelijke dekking. “Die snelle groei stelt ons ook voor nieuwe uitdagingen op ict-gebied”, zegt Catharina Meijer.

Brisk ICT ondersteunt DermaClinic zodat de landelijke uitrol soepel verloopt. Op een veilige manier, die voldoet aan de strenge eisen van de AVG. “Aanvankelijk schakelden we Brisk ICT in voor systeembeheer,” vertelt cosmetisch arts en algemeen directeur Catharina Meijer van DermaClinic. “Onze groei heeft als gevolg dat het apparatuuronderhoud steeds meer werk met zich meebrengt. Dan is het verstandig om het beheer aan een professionele partij over te laten. Een collega had eerder al goede ervaringen opgedaan met Brisk ICT. Dat was de aanleiding om Brisk ICT te benaderen.”

Online documentmanagement: efficiënt en veilig

“Inmiddels doet Brisk ICT veel meer dan alleen systeembeheer. Als zorgbedrijf moeten wij voldoen aan zeer strenge eisen voor databeveiliging. Brisk ICT heeft daarom een platform ingericht op het online documentmanagementsysteem Nomadesk. Al onze bestanden worden centraal opgeslagen in deze beveiligde omgeving. Met het oog op de AVG is dat veiliger dan patiëntgegevens op diverse devices bewaren. Groot bijkomend voordeel is dat het veel efficiënter werkt: bevoegde medewerkers kunnen altijd bij de gegevens die ze nodig hebben.”

Automatisering

“Het is voor een groeiend bedrijf belangrijk dat de ict in hetzelfde snelle tempo meegroeit. De infrastructuur moet van meet af aan goed op orde zijn, niet in het minst om de gegevensbeveiliging. Bij elke vestiging die we openen, regelt Brisk ICT alles tot in de puntjes, tot aan het configureren van laptops aan toe. Zo kunnen we op een nieuwe vestiging probleemloos aan de slag. Dat is wat ik prettig vind aan de samenwerking met Brisk ICT: ze zijn betrokken en de lijnen zijn kort.”

Apple-specialist op afstand

“Brisk ICT is geautoriseerd reseller van Apple-producten. Dat speelde ook mee in onze keuze voor hen als ict-partner. Ze hebben hierin echt met ons meegedacht. Wij hebben altijd met iPads en laptops van Apple gewerkt en dat wilden we zo houden. Apple is betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk.

Brisk ICT heeft ons geadviseerd om alle Macbooks en iPads op te nemen in een centraal systeem waarmee ze volledig te beheren en beveiligen zijn, een MDM oplossing (Mobile Device Management). Brisk ICT heeft ons ook geadviseerd om langzaam afscheid te nemen van de iPads en alleen nog op MacBooks te werken. MacBooks bleken voor de gebruikers handiger in gebruik en bovendien kan de helpdesk van Brisk ICT hierop met de gebruiker meekijken op afstand en handelingen verrichten voor hulp, iPads zijn hierin beperkter. Dat bleek een cruciaal advies nu wij op steeds meer plekken in het land zitten.”

“Brisk ICT heeft ons ontzorgd op ict-gebied: we kunnen erop vertrouwen dat al onze data goed beveiligd zijn, conform de regels van de AVG. Dat is voor elk bedrijf belangrijk natuurlijk, maar voor ons als zorgbedrijf des te meer. In de praktijk draait het uiteindelijk om samenwerking. Dan is het bijzonder fijn om een betrouwbare partner te hebben en te merken dat je van elkaar op aan kan.”

DermaClinic is een kwaliteitsketen van cosmetische klinieken voor gezichtsverjonging en huidverbetering met botox- en fillers, lasers, peelingen en skincareproducten.

Ict-diensten DermaClinic in het kort

  • Beheer ICT infrastructuur
  • Eindgebruikershelpdesk
  • Mobile Device Management (MDM)
  • Clouddiensten
Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+