De nieuwe Mac Pro vanaf 19 december bestelbaar

Vanaf 19 december is hij eindelijk te bestellen, de geheel vernieuwde Mac Pro! De nieuwe Mac Pro is voorzien van de nieuwste Intel Xeon-processors, twee grafische processors, flashopslag op basis van PCIe en supersnel ECC-geheugen.

apple-mac-pro-2013

De nieuwe Mac Pro is een stuk kleiner geworden dan zijn voorganger en is volledig opnieuw gebouwd. Hij is slechts 25,1 cm hoog en ondanks zijn kleine formaat ongekend krachtig.  In de ronde behuizing vind je Intel Xeon-processors met 4, 6, 8 of 12 cores die een Turbo Boost-snelheid tot 3,9 GHz weten te halen. De flashopslag is zo snel dat het leessnelheden bereikt die tot wel 10 keer sneller zijn dan traditionele harde schijven. Daarnaast presteren de twee AMD FirePro grafische processors maar liefst acht maal beter dan de processors van de vorige Mac Pro-generatie.

En met het ECC DDR3-geheugen heeft deze Mac zoveel geheugen en snelheid in huis, dat ongestoord 4K-video bewerken mogelijk is terwijl u gelijkertijd op de achtergrond effecten rendert. De Mac Pro is voorzien van zes Thunderbolt 2-poorten, waar u in totaal 36 snelle randapparaten op kunt aansluiten.

Deze ongekend snelle Mac is momenteel bij ons in de aanbieding. Wilt u een Mac Pro bestellen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De nieuwe Mac Pro is leverbaar vanaf februari 2014.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+